+100%-
Winkelen in Tiel Ontdek de binnenstad
Menu

Uit in Tiel

Evenementen

Tiel Fruitstad


Uit in Tiel

 

Tiel, stad van Flipje en centrum van de Betuwe,  is een gastvrije, bruisende en ondernemende plaats. Centraal gelegen en daardoor ideaal om te fietsen, varen, wandelen, shoppen en evenementen te bezoeken.

Tiel is vooral een fruitstad.  Veel staat in het teken van fruit. Niet voor niets wordt de Betuwe met fruit geassocieerd en dat ziet u ook terug in de stad en de omgeving. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Denk aan Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse Fruitcorso dat grote bezoekersaantallen naar de stad trekt.

Tot ziens in Tiel!

 

 


Open Huis Zinder: 2 september

ZinderOp zaterdag 2 september wordt het nieuwe cursusaanbod in Zinder gepresenteerd. Er zijn proeflessen, demonstraties, voorstellingen en optredens, er is volop gelegenheid om docenten te speken, instrumenten uit te proberen, te dansen, beeldende kunst te maken en toneel te spelen. En dat is nog niet alles. De bibliotheek en de kunstuitleen zijn open, Zinder Café zorgt voor heerlijke versnaperingen, Zinder Expo wordt geopend en er wordt een plaquette van John van Buren onthuld. Kijk gauw in onderstaand programma om te zien wat Zinder jou te bieden heeft.

Op 2 september kan er gratis geparkeerd worden in de parkeergarage Westluidense Poort onder Zinder.

Bekijk het programma: www.lesinzinder.nl

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er in Tiel te doen is.

 *
* = verplicht om in te vullen

 

Uit-tips in Tiel

Zoeken