+100%-
Menu

Workshops

Stokerij Lubberhuizen & Raaff

Lubberhuizen & Raaff is een Nederlandse stokerij, gevestigd in het oude brandweerhuis van Varik, het prachtige Betuwse streekdorp te midden van uitgestrekte fruitboomgaarden.

Daar, aan de Waalbandijk, destilleren wij als enige het beste versgeplukte fruit – appels, peren, pruimen, kersen, frambozen, zwarte bessen en bramen, tot eaux- de-vie van de allerhoogste kwaliteit.

In tegenstelling tot de gebruikelijke fabrieksprocessen waarbij industriële alcohol met essences wordt gemengd en als alcoholische drank op de markt wordt gebracht, stoken L&R volledig ambachtelijk. Daarom hebben we een kleine productie en kunnen de smaken van jaar tot jaar verschillen.

Voor meer informatie: www.lubberhuizen-raaff.nl

Bierlap Bruusk

Altijd al eens uw eigen bier willen brouwen? Zoekt u een leuke invulling van uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Wij heten u van harte welkom in onze gezellige hobbybrouwerij in hartje Tiel. Geuko en Albert brouwen daar ambachtelijk bier en delen graag hun kennis en vaardigheden. Op aanvraag bieden wij u een gezellige workshop waarbij u kennis maakt met alle aspecten van bierbrouwen onder het genot van een kleine proeverij en lekkere hapjes. Na vijf weken kunt u uw eigen gebrouwen bier ophalen.

Meer informatie vindt u op onze facebookpagina: Bruusk of bel met 06-51474514.

 

Pareldag

Betuws wijndomeinOp zondag 29 mei 2016 wordt weer de jaarlijkse Pareldag georganiseerd op het wijndomein. Een gezellige dag met van alles toe doen voor jong en oud. Er is een culinaire markt waar je diverse lekkere happen kunt krijgen. Vanaf 13 uur tot 18 uur bent u van harte welkom!

Kom de nieuwe LingeParel Wit en LingeParel Rosé proeven! Ook alle andere wijnen van het Betuws Wijndomein kunt u weer proeven want we hebben weer een prachtig jaar met mooie, rijpe druiven! Ontdek de Betuwe Bruis, ons nieuwste product!

Neem een kleedje mee en verzamel lekkere happen, uw favoriete wijn en geniet tussen de druivenstokken!

Voor meer informatie: www.betuwswijndomein.nl

< Alle Dagjes-Uit
Comments are closed.