+100%-
Menu
Agnietenhof Tiel

Naar aanleiding van de landelijk afgekondigde maatregelen in de persconferentie op dinsdag 3 november 2020, worden naast alle theatervoorstellingen nu ook alle films afgelast t/m 18 november 2002. De Agnietenhof informeert alle bezoekers met kaarten voor een voorstelling per e-mail over de verdere afwikkeling. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws: www.agnietenhof.nl

Bibliotheek Tiel, Cultuurcentrum Zinder, het Toeristisch Informatiecentrum Tiel en Flipje- en Streekmuseum zijn eveneens tijdelijk gesloten t/m 18 november 2020.

Horeca, detailhandel en cultuur
Op een paar uitzonderingen na sluiten alle eet- en drinkgelegenheden de deuren t/m 18 november 2020. Bezorgen en afhalen blijft wel mogelijk. Winkels in de detailhandel sluiten uiterlijk om 20:00 uur, levensmiddelenwinkels vormen een uitzondering. Tussen 20.00 uur en 07.00 uur wordt er geen alcohol meer verkocht of bezorgd. Daarnaast is het niet toegestaan om tussen deze tijdstippen alcohol bij je te hebben of te nuttigen in de openbare ruimte. In alle openbare, publieke ruimten is het dragen van een mondkapje verplicht.

Voor meer actuele informatie en advies raden we u aan de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te raadplegen.

Comments are closed.