+100%-
Menu
Ashton brothers Agnietenhof

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof gaat weer bruisen! Ook op 1,5 meter afstand van elkaar en met minder plaatsen in de zaal belooft de Tielse schouwburg een programma met veel mooie, ontroerende, humoristische en spectaculaire voorstellingen. Te beginnen met voorstellingen in september en oktober 2020.Op woensdag 22 juli om 10.00 uur start de kaartverkoop voor een deel van het seizoen. Vrienden van de Agnietenhof mogen vanaf donderdag 16 juli al kaarten bestellen).

Veldhuis & Kemper, Ashton Brothers, Ronnie Flex en meer

Het programma van de Agnietenhof is door deze roerige tijd nog altijd in beweging, toch kunnen bezoekers in juli vast kaarten kopen voor de voorstellingen in september en oktober. In september komt onder meer de variété-spektakelgroep Ashton Brothers meerdere avonden naar Tiel met een wervelende show, inclusief maaltijd. Verder verwelkomt de schouwburg onder anderen Ronnie Flex, Veldhuis & Kemper, Juf Roos en prima ballerina Igone de Jongh. Later in het seizoen kunnen bezoekers genieten van shows van onder meer Ellen ten Damme, Freek Vonk, Ton Kas en de hitmusical ‘Saturday Night Fever’. De kaartverkoop hiervan start op een later moment.

Door de vele veranderingen wordt er dit jaar geen seizoensbrochure uitgebracht, maar staat er een speciaal seizoensmagazine online via magazine.agnietenhof.nl en is het programma te bekijken op de website. Bezoekers die op de hoogte gehouden willen worden, kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief van de schouwburg.

Als eerste kaarten bestellen | Word Vriend

In verband met de 1,5 meterregeling is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de theaterzalen. Het is daarom extra gunstig om Vriend te zijn van de Agnietenhof. Vrienden krijgen voorrang op de kaartverkoop en worden als eerste gebeld als zij bij een uitverkochte voorstelling op de wachtlijst staan. Wie zich uiterlijk woensdag 15 juli aanmeldt, kan nog aansluiten bij de Vriendenverkoop. Bekijk alle voordelen op agnietenhof.nl/vriend.

Start kaartverkoop

Start Vriendenverkoop: donderdag 16 juli 2020 om 10.00 uur | Start reguliere verkoop: woensdag 22 juli 2020 om 10.00 uur | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Meer informatie en tickets: www.agnietenhof.nl.

Fotograaf: Floris Heuer

 

Comments are closed.