+100%-
Menu
Agnietenhof

Tielenaren kunnen er weer op uit! Vanaf vrijdag 5 juni draait Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof weer mooie films en kunnen bezoekers genieten van een Filmhap in het Theaterrestaurant. Dit allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar en met maximaal 30 bezoekers per zaal.

Filmprogramma

Elke dinsdag- en vrijdagavond in juni draait de Agnietenhof een film. Te beginnen met de succesvolle titels die eigenlijk in maart en april zouden draaien: ‘Little Women’, ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ en ‘Emma’. Daarnaast kunnen bezoekers vanaf woensdag 3 juni kaarten bestellen voor ‘Das Vorspiel’ en ‘La Vérité’.

Filmprogrammeur Erica Schoeman: “We starten met één filmvertoning op twee avonden per week. Halverwege de maand juni gaan we kijken hoe het gaat en of we meer vertoningen per week kunnen gaan draaien. Veiligheid gaat boven alles en dat zal leidend blijven in de keuze voor vervolgstappen.”

Theaterrestaurant

Om de avond compleet te maken kunnen filmbezoekers voorafgaand aan de film genieten van een heerlijk gerecht in het Theaterrestaurant. Op dinsdag- en vrijdagavond om 19.30 uur serveert het restaurant de bekende Filmhap. Een wisselend gerecht, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft.

Vooraf reserveren

Bezoekers dienen voorafgaand aan hun bezoek kaarten te reserveren. Kaarten bestellen aan de kassa is tijdelijk niet mogelijk. Bestel kaarten via www.agnietenhof.nl of telefonisch via 0344 673 500.

Het filmprogramma van de Agnietenhof wordt aangeboden met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Zo zijn er maximaal 30 bezoekers per zaal welkom die een duidelijke wandelroute kunnen volgen op 1,5 meter afstand van elkaar en de medewerkers. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen. Het uitgebreide protocol is te lezen via www.agnietenhof.nl.

Fotograaf: Emanuele Scorcelletti

Comments are closed.