fbpx
+100%-
Menu
appelpop 2022
Vrijdag 9 en zaterdag 10 september: APPELPOP! 🍏🎸 Kom ook naar het grootste gratis meerdaagse festival van Nederland. Hieronder een greep uit de fantastische line-up.

IN DE BLENDER!
Dat houdt in dat wij je de diversiteit van ons programma in de mix laten ontdekken. Om alvast kennis te maken met de acts van Appelpop 2022 - Official vertellen wij beetje bij beetje wie er gaan optreden. Benieuwd naar de eerste paar acts? Hier zijn ze! 🍏🍏🍏
“Times are changing”, we mogen namelijk weer en dat zal DI-RECT laten zien! Een van de grootste Nederlandse bands zal op onze Mainstage gaan knallen.
Met een geweldige mix van garage rock en fuzz punk speelt CLOUDSURFERS iedereen om ver op de RaboStage. You don’t know what hit you, stil staan is geen optie!
Afgelopen jaar is MEAU in de sneltrein gestapt. Met haar single “Dat heb jij gedaan” wist ze al de 3FM Talent Award binnen te slepen. Dit jaar zal ze de sterren van de hemel zingen op onze Go-Tan Stage. Zin om lekker met de meiden te dansen? Dan kan MEROL niet missen! In 2019 was het al een groot feest en dat doen we dit jaar nog eens dunnetjes over op de Go-Tan Stage.
Voor de laatste informatie: www.appelpop.nl
Comments are closed.