+100%-
Menu

2e editie Betuwse Fruitrally van start.

Betuwse FruitrallyOp zondag 5 mei 2019 wordt de tweede Betuwse Fruitrally gereden met aankomst en vertrek in de binnenstad van Tiel. De Betuwse Fruitrally is erg in trek bij rallyrijders. Het maximaal aantal inschrijvingen is reeds bereikt. Rallyrijders komen uit het gehele land naar Tiel met hun oldtimers of bijzondere auto om te genieten van onze mooie streek de Betuwe.

De Betuwse Fruitrally betekent een gezellige dag in het centrum van Tiel voor en door autoliefhebbers. Er wordt een route uitgezet door Tiel en fraaie omliggende Betuwse dorpen. Deze route kan worden gereden met behulp van een routebeschrijving, een bolletje-pijltje route of met je Tomtom. Er is voor de deelnemers een stopover bij Heerlijkheid in Eck en Wiel waar speciale dagmenu’s kunnen worden genuttigd.

Er zal deze dag ook een jury aanwezig zijn om de fraaiste auto’s te voorzien van een toepasselijke prijs. Er zijn drie categorieën waarin een winnaar zal worden gekozen, namelijk  oldtimers, cabrio’s en bijzondere auto’s.

Eerste auto’s al te bewonderen vanaf 10.00 uur
Voor bezoekers van de binnenstad is een prachtig moment om al deze bijzondere auto’s te bewonderen en van dichtbij te bekijken. Al vanaf 10.00 komen de eerste auto’s de binnenstad binnenrijden en is het genieten geblazen. Om 12.00 uur beginnen de rallyrijders met een toerrit door de Betuwe, waarna zij rond 15.00 uur weer terug zijn in de Tielse binnenstad. De prijsuitreiking vindt plaats om 16.00 uur nabij het Flipje- en Streekmuseum.

Koopzondag

Op zondag 5 mei is het koopzondag en daarom zijn naast de horecagelegenheden, ook de meeste winkels geopend. Op deze koopdag is het voor bezoekers gratis parkeren in de binnenstad van Tiel. Dit geldt ook voor de parkeergarage. Met uitzondering van plaatsen vergunninghouders.

Flipje

Voor Flipje Tiel is een nieuw pak in de maak. Het Flipje-standbeeld op de Groenmarkt krijgt een heuse rally outfit. Op 5 mei te bewonderen in de binnenstad van Tiel. Leuk om een Selfie te maken als aandenken voor de rallyrijder voor zijn bezoek aan Tiel.

Aanmelden niet meer mogelijk

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Wil je als rallyrijder niet meedoen aan de route dan kun je mooi vanaf een terras onder genot van iets lekkers de deelnemende auto’s bewonderen. De organisatie is in handen van ondernemersvereniging Hart van Tiel.

Voor meer informatie kijk op facebook.com/betuwsefruitrally of de website winkelenintiel.nl/event/betuwse-fruitrally/

 

Comments are closed.