+100%-
Menu
Betuwse Oogstweek 2022

Betuwse Oogstweek met Fruitcorso Tiel | 9 t/m 19 september 2022

Het Fruitcorso Tiel is al 60 jaar meer dan ‘n dagje (fr)uit. Dit jaar beleeft hét fruitfeest van Nederland zijn 60e editie. De befaamde fruitmozaïeken aan de gracht bestaan 55 jaar en we genieten al 20 jaar van het Kindercorso.  Van 9 t/m 19 september 2022 beleeft onze streek de Betuwse Oogstweek, met Tiel als fruitig middelpunt. De oogstweek is een initiatief van Stichting 4-Stromenland, organisator van het Fruitcorso Tiel, in samenwerking met de bewoners, instellingen en het bedrijfsleven van de Betuwe. Iedereen wil  Nederland graag de Betuwe laten ervaren en te laten proeven van deze unieke regio.

Lees in deze brochure over het Fruitcorso, het sprookje van de fruittuin van Nederland. Zestig jaar na dato wordt dit verhaal nog altijd in ere gehouden. Tijdens deze rijdende tentoonstelling presenteert de regio wat voor moois er gekweekt, geproduceerd en gecreëerd wordt. Dit is niet alleen een verhaal om naar te luisteren en te kijken, maar ook vooral om zelf te ervaren. Proef alle lekkernijen, aanschouw de creativiteit, ontdek de (fr)uitzinnige innovatie, geniet van de muziek en dompel je onder in wat de Betuwe uniek maakt.

Enkele highlights: de Appeltjesdag (wandelen en hardlopen) op 11 september en het ‘Proef en ontmoet de Betuwe-festival’ op 18 september. Op donderdag 15 september geeft Wibi Soerjadi een grachtenconcert op een drijvend podium te midden van de fruitmozaïeken. En natuurlijk het Fruitcorso op zaterdag 17 september.

Bekijk de brochure >>

Download de brochure en zie wat voor activiteiten de Betuwse Oogstweek voor je in petto heeft.

Kijk ook op de website:  www.fruitcorso.nl

Comments are closed.