fbpx
+100%-
Menu
Buitenspeeldagen meivakantie Tiel

Op donderdag 6 en vrijdag 7 mei organiseert cultuurgebouw Zinder twee Buitenspeeldagen. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen van 2 t/m 12 jaar meedoen aan allerlei sport-, spel- en doe-activiteiten op het John van Burenplein. De Buitenspeeldagen zijn gratis toegankelijk.

Kinderen kunnen op donderdag onder meer stoepkrijten, muziek maken, dansen en meezingen met Apennoten of de sing-a-long. Op vrijdag om 14.30 en 15.00 uur worden er rondleidingen gegeven door de splinternieuwe Vlindertuin de Zindering, gevolgd door een workshop Vlinders schilderen. De workshop XXL Bellenblaas maken wordt op donderdag georganiseerd door Bibliotheek Rivierenland.

Naast de workshops en activiteiten zijn er ook levensgrote spellen op het plein: Twister, Toren van Pisa, Vier op een rij en Mens erger je niet. Een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar bij het Zinder Café to go.

Meer info & aanmelden

Tijdens de Buitenspeeldagen worden de geldende coronamaatregelen opgevolgd. Voor sommige activiteiten moeten bezoekers zich aanmelden. Bekijk het volledige programma en reserveer een plek via www.zinder.nl/podium.

Comments are closed.