+100%-
Menu

Schouwburg Agnietenhof

Cultuur

Schouwburg Agnietenhof

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is hét theater in het midden van het land met een zeer diverse theaterprogrammering en een hoogwaardig filmaanbod. De Agnietenhof is bovendien uitstekend geschikt als congreslocatie.

Begin november 2014 is de schouwburg heropend na een ingrijpende verbouwing. De Agnietenhof heeft twee theaterzalen: de Grote Zaal (circa 800 stoelen) en de kleinere Rabozaal (ruim 250 stoelen) en diverse sfeervolle foyers. Daarnaast beschikt de Agnietenhof over een eigen theaterrestaurant waar u voorafgaand aan de film of voorstelling heerlijk kunt dineren. Het restaurant is geopend op dinsdag- woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof biedt u een uitstekende ambiance voor een avondje uit. Een drankje en hapje in de theaterfoyers maakt de avond compleet.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is bij uitstek geschikt voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties. Samen met Zinder maakt de Agnietenhof onderdeel uit van Cultuurbedrijf Tiel.

Bekijk alle voorstellingen & films Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof  »

Foto: Raphaël Drent

Algemene informatie

Adres: Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB Tiel, Nederland Telefoonnummer: 0344 673500
    Bekijk website Ga naar alle Cultuur >
    Comments are closed.