+100%-
Menu

Actief

GPS KICKBIKETOCHT

Op een moderne step (KickBike) kun je in groepen van zes tot twaalf personen op pad door de prachtige Betuwe. De KickBikes zijn vrij te huur, maar ook een begeleide KickBiketocht is mogelijk.

SportPlaza
Laan van Westroyen 99,
4002 GW Tiel
T. 0344 63 08 60
I. www.sportfondsen.nl

 

CITY GPS TOUR

De City GPS tocht laat je op spelende wijze Tiel van een geheel andere kant zien. Je gaat in groepen met een GPS op pad. Onderweg ga je verschillende opdrachten uitvoeren. City GPS tocht (Citygame) is in het bijzonder geschikt voor groepen die op een ontspannen wijze een groepsactiviteit willen doen.

Hoog Kellenseweg 7,
4004 JB Tiel
T. 0344 63 60 30
I. www.debetuwe.nl

DIJKENSPORT

'Dankzij de Dijken' heeft het Land van Maas en Waal sinds 2000 een hardloopevenement: de DijkenLoop. Het idee hiervoor werd geboren na de verhoging en verfraaiing van de dijken langs de Maas en de Waal tussen 1996 en 2000. De organisatie is vanaf de eerste editie al in handen van Stichting Maas en Waalse Dijkenloop. In de loop der jaren is het hardlopen uitgebreid met skeeleren, Bourgondisch Fruitwandelen, wielrennen, Bourgondisch Fruitfietsen, TrailRun, ColorRun en een BeweegFeest op zaterdag en zondag.

Voor meer informatie:
Stichting Maas en Waalse DijkenLoop
Postbus 1
6658 ZG Beneden-Leeuwen
T. 06-12572506
I. www.dijkensport.nl

KICKBIKE RIVERSIDE

Met een sportieve kickbike ga je op pad voor een rondje om recreatiegebied 'De Gouden Ham'. Onderweg is er een oversteek met een fietspontje. Op de route kom je diverse terrasjes tegen voor een tussenstop. Je mag hier gerust even op adem komen want de steppen staan een halve dag tot je beschikking.

Voor meer informatie:
Strand Maaslanden
Hamsestraat 2
6629 KT Appeltern
T. 0487 - 540 671
I. www.riverside.nl

BELDERT BEACH

Hier kun je terecht voor een fantastisch dagje strand: trendy beachclub, loungebedden, waterpark elementen, gratis wifi, Killer Surf, Wipeout Kids en meer! This is the place to be(ach)!
Strandweg 1,
4011 LZ Zoelen
I. www.beldertbeach.nl

RETRO TRIMBAAN

In de jaren 70 zijn door Staatsbosbeheer in de bossen in grote getale trimbanen aangelegd in de bossen. De meeste daarvan zijn inmiddels vervallen en worden nauwelijks onderhouden. Uiterwaarde heeft deze ouderwetse trimbanen gekopieerd en gerevitaliseerd naar de 'Retro  Trimbaan' bij recreatiegebied De Meent in Beusichem. In een rondje rondom de plas van circa 2 kilometer zijn 17 objecten verwerkt met daarbij de keuze voor een makkelijke of moeilijke oefening.

Voor meer informatie:
Recreatiepark De Meent
Klassenburgerstraat 5A
4112 NG Beusichem
T. 0345 50 1591
I. www.uiterwaarde.nl

 

KANOËN EN MEER

Een avontuurlijke kanotocht over de prachtige Linge. Ook dat kan in Tiel. Hand-en kruisboog schieten, jeu de boules spelen, kruiwagen racen zijn zomaar een greep uit de activiteiten die je hier kunt vinden.
Lingeweg 18b,
4006 MA Tiel
T. 0344 66 12 36
I. www.aandelinge.nl

MOLEN 'DE ZWALUW'

In Kesteren, in het hartje van de mooie Betuwe, bevindt zich een grote achtkantige stellingmolen, genaamd ‘De Zwaluw’. De perfecte locatie voor een dagje uit in eigen regio. In de molen kun je genieten van koffie met huisgemaakt gebak, een ambachtelijke pannenkoek of een heerlijke lunch of diner.

Touren op een Scooter of Tuk Tuk 
Wil je vanuit onze molen de regio verder verkennen, dan zijn de retroscooters van Touren op een Scooter of de limo Tuk Tuks een echte aanrader.  Ook in de winter is de Tuk Tuk een aangenaam vervoersmiddel, want hij is namelijk voorzien van stoelverwarming en kan geheel afgesloten worden.

Bowling ‘De Zwaluw’
Tot slot stellen wij graag ook Bowling ‘De Zwaluw’ aan jullie voor. Onze hypermoderne bowlingbanen zijn door de spelers middels touchscreens zelf te bedienen en voegen een totaal nieuwe dimensie toe aan het spel. Een erg leuk uitje voor een kinderfeestje of een gezellig avondje met vrienden of familie.

Voor meer info kijk op de website: www.molendezwaluw.nl of www.tourenopeenscooter.nl

Molen de Zwaluw
Batterijenweg 19c, 4041 DA Kesteren
T. 0488 48 88 33

Touren op een scooter
Batterijweg 19, 4041 DA Kesteren
T. 06 52 31 81 36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PITCH EN PUTT

Laagdrempelig, sportief, gezellig, iedereen kan meedoen, lekker buiten… dát is Pitch en Putt! Deze activiteit is voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Ook voetgolf is mogelijk bij Pitch & Putt. Je speelt met een voetbal en loopt net als bij golf een 18 holes baan. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.
Eiland van Maurik 15,
4021 GG Maurik
T. 0344 69 12 52
I. www.pitchenputtmaurik.nl

EILAND VAN MAURIK

Lekker actief op het water of zomaar een eindje dobberen op de 4-persoons waterfietsen. Er is van alles te doen; van zonnen tot zeilen, waterskiën en vissen. Zwemmen kan in het meer aan het ligstrand of in het overdekte zwembad op de camping.
Eiland van Maurik 7,
4021 GG Maurik
T. 0344 69 15 02
I. www.eilandvanmaurik.nl

BOERENGOLF

Dit is een gezellige activiteit voor alle leeftijden. In tegenstelling tot het golfspel loop je niet op een strakke grasmat. Boerengolf speel je midden in de natuur en de weilanden.
Boerengoed Enspijk
Hoevenseweg 5,
4157 JB Enspijk
T. 06 57 21 11 99
I. www.boerengoed.nl

SOLEX EN SCOOTER RIJDEN

Lekker rondrijden in de prachtige Betuwe met het hele gezin met een solex of scooter. Op de solex kan een kinderzitje geplaatst worden voor de kleintjes. Solexen is populair! Hierbij een paar adressen waar je terecht kunt voor de verhuur.

 

GEOFORT

Het fort bestaat uit twee delen. In het ene deel van het GeoFort vind je doolhoven, reis je naar het binnenste van de aarde, kan je een Minecraftopdracht doen en binnen zijn er allerlei interactieve tentoonstellingen. Op het andere deel van het fort is een speeltuin en een hip uitziend café. Een bezoek aan het GeoFort is zeker de moeite waard.

Nieuwe Steeg 74,
4171 KG Herwijnen
T. 0345 63 04 80
I. www.geofort.nl

BELEEF DE BATOUWE!

Op zondag 22 april 2018 organiseert Golfcentrum De Batouwe in Zoelen (bij Tiel) de jaarlijkse OPEN GOLFDAG voor  iedereen die wil beginnen met golf! Tussen 12-16 uur staat het Par3 trainingscentrum in het teken van ‘Kennismaken met Golf’. Iedereen kan meedoen aan leuke programma’s o.l.v. onze golfpro’s en jeugdcoaches. Aansluitend kun je een paar holes lopen in de baan. Laat je inspireren in een prachtige omgeving en ontdek hoe leuk golfen is. Deelname is geheel gratis! Vooraf aanmelden is gewenst maar niet verplicht. Kijk voor meer informatie op onze website www.golfcentrumdebatouwe.nl

 

Betuws Golfcentrum De Batouwe
Oost Kanaalweg 1, 4011 LA Zoelen
T. 0344 63 33 77
E. events@golfcentrumdebatouwe.nl
I. www.golfcentrumdebatouwe.nl

 

Comments are closed.