+100%-
Menu

Activiteiten

Museum Tiel

FLIPJE MUSEUM

Ga op bezoek bij Flipje en zijn vriendjes! Hoor de jampotjes ratelen, bekijk de leuke oude filmpjes en druk op de knop om alles te weten te komen over de geboorte van Flipje. Kortom, een museum waar je veel kunt zien, horen en doen!

Adres
Plein 48
4001 LJ Tiel
0344-614416
www.streekmuseumtiel.nl

AGNIETENHOF

Het jeugdtheaterprogramma in de Agnietenhof biedt voorstellingen voor verschillende leeftijden en van verschillende genres. Voor iedereen wat wils! Van september t/m mei wordt wekelijks een aantal films vertoond in de Kleine Zaal.

Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
4001 NB Tiel
0344 673515
www.agnietenhof.nl

Zwembad Waalslag Tiel

ZWEMPLEZIER

Lekker zwemmen en hard van de glijbaan af! Er zijn wedstrijd- en recreatiebaden met stroomversnellingen en een duikplank! Voor je ouders zijn er o.a. zonnebanken, een infraroodsauna en een whirlpool!

Adres
Laan van Westroyen 99
4002 GW Tiel
0344-613274
Zwembadwaalslag.nl

Navigart

NAVIGART

Beleef de rivieren. Kom naar NavigArt voor  exclusieve vaartochten met een motorjacht in een unieke ambiance van rivieren, natuur, scheepvaart en ontspanning. Met of zonder een vleugje kunst, een lezing, een concert. Varen. Verwennen. Verrassen.

C de Kleijnstraat 48
4005 MP Tiel
06-53380487
www.navigart.nl

Neeltje Jantje

NEELTJE JANTJE

Dit is één van de laatst overgebleven waalschokkers in Nederland. Een waalschokker is een boot waarmee tot ongeveer het midden van de 20e eeuw op de Maas, Waal en Boven-Rijn werd gevist op zalm en paling. Diverse vaartochten mogelijk.

Nieuwe Havendijk 2
4005 MG  Tiel
0344-627529
www.neeltjejantje.nl

KANOËN

Een avontuurlijke kanotocht over de prachtige Linge. Ook dat kan in Tiel. Hand-en kruisboog schieten, jeu de boules spelen, kruiwagen racen zijn zomaar een greep uit de activiteiten die je hier kunt vinden.

Aan de Linge
Lingeweg 18b
4006 MA Tiel
T. 0344 66 12 36
I. www.aandelinge.nl

SPEELTUINEN

Spelen kan in de volgende speeltuinen:
Speeltuin Hertog Arnoldstraat in Tiel;
Speeltuin Dierenpark, Nieuwe Tielseweg in Tiel;
Cool Nature speeltuin (in ontwikkeling), Vijverberg in Tiel;
Speeltuin 'De speelboomgaard', Zoelensestraat in Kapel-Avezaath.

Bowling centrum Tiel

BOWLING CENTRUM TIEL

In bowlingcentrum Tiel kun je naast bowlen, ook terecht voor discobowlen of een partijtje Glow golf. Golf wordt overdekt gespeeld in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Er zijn 3 thema's: Egypte, oudheid en avontuur. Eten kan er ook; lekker steengrillen of bollejappen en natuurlijk zijn er ook frietjes! Wel telefonisch reserveren.

Oude Medelsestraat 11a
4005 EK Tiel
0344-612896
www.bowlingcentrumtiel.nl

Hertenkamp Tiel

HERTENKAMP

In dit park kun je dieren zoals geitjes, herten, konijnen en ezels voeren en aaien. Ook is er een speeltuin waar je lekker kunt spelen! Iedereen mag gratis naar binnen! Dagelijks geopend van 10.00 -18.00 uur. De grote wei is op woensdagmiddag geopend is van 13:00 tot 15:00 uur. Kinderen kunnen dan direct contact hebben met de dwerggeiten, de ezel en soms de schaapjes in deze wei.

Adres
Nieuwe Tielseweg 1a
4001 JS Tiel
06-42946851
www.hertenkamptiel.nl

BOERENGOLF voor kinderen

Lekker een balletjes staan in de buitenlucht en genieten van de vrije natuur.

Adres
Lingeweg 18b
4006 MA Tiel
0344-661236
www.aandelinge.nl

Sint Maartenskerk Tiel

ST. MAARTENSTOREN beklimmen

Genieten van het prachtige rivierenlandschap en een blik werpen op de historische binnenstad Tiel. In augustus op de zaterdagen kun je hier terecht voor de klim naar boven.

 

Bibliotheek Tiel

BIBLIOTHEEK Tiel

In de Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. En kom ook eens kijken in het moderne Medialab. Hier kun je kennismaken met de nieuwste technologieën en digitale educatie. Veel activiteiten van de bieb zijn gratis toegankelijk.

Adres
Rechtbankstraat 3
4001 JR Tiel
0344639940
www.bibliotheekrivierenland.nl

gps city

CITY GPS TOUR

De City GPS tocht laat je op spelende wijze Tiel van een geheel andere kant zien. Je gaat in groepen met een GPS op pad. City GPS tocht (Citygame) is in het bijzonder geschikt voor groepen die op een ontspannen wijze een groepsactiviteit willen doen.

Hoog Kellenseweg 7,
4004 JB Tiel
T. 0344 63 60 30
I. www.debetuwe.nl

vissen

VISSEN

Vissen is altijd boeiend, zowel voor jong als voor oud. Heb je zin om te leren vissen of wil je graag nòg meer leren dan kan je terecht bij Johan Caneel. Hij heeft Tiel als vertrekpunt maar op verzoek komt hij ook naar andere locaties.

Adres

Jan Lighthartstraat 3
4003 DJ Tiel
0344-623981/06-40403205
www.visgidsjohan.nl

VLINDERTUIN

Hebben jullie Vlindertuin de Zindering al ontdekt? Je vindt hem vlakbij Cultuurgebouw Zinder. Prachtigen bloemen en ...vlinders. Hij groeit en bloeit in voorjaar, zomer en najaar! 🦋 🌺

workshop Tiel

BIERLAP BRUUSK

Altijd al eens uw eigen bier willen brouwen? Zoekt u een leuke invulling van uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Wij heten u van harte welkom in onze gezellige hobbybrouwerij in hartje Tiel. Geuko en Albert brouwen daar ambachtelijk bier en delen graag hun kennis en vaardigheden. Op aanvraag bieden wij u een gezellige workshop aan.

Meer informatie vindt u op onze facebookpagina: Bruusk of bel met 06-51474514.

ATELIER NUBIAR

Goudsmid Carla Dubbink diverse workshops doen. Van het zelf maken van een zilveren ring of hanger tot het maken van een aanzoek ring, je eigen trouwringen maken of het maken van een herdenkingssieraad. Ook is het mogelijk om in speciale gevallen een ‘Zilveren Flipje’ cadeau te doen bij bijzondere sieraden of opdrachten met daaraan een label: gemaakt in Tiel, stad van Flipje.

Meer weten? Kijk dan op www.nubiar.nl of www.nubiar.nl/gemaaktintiel

SKATEN

Skaters zijn welkom in:
Park de Baan (Predikbroederweg)
Park Groenendijk (Groenendijk-Zuid)
park Vijverlaan (Vijverberg)
het Linge-Waalpark (wijk Passewaaij)

ecaperoom Tiel

ESCAPEROOM TIEL

Voor wie onbekend is met het fenomeen escaperoom: het is een spel waarbij een kleine groep spelers, door gezamenlijk puzzels op te lossen kan ontsnappen uit een ruimte, binnen de tijd die daarvoor beschikbaar is. De kamer heeft eigenlijk altijd een thema die als leidraad voor de puzzels dient. Reserveringen zijn online mogelijk, op zaterdag en zondag de gehele dag, doordeweeks alleen in de avond. Meer informatie: Escapetiel.nl

 

 

Comments are closed.