+100%-
Menu

Toeristisch Informatiepunt

Toeristisch informatiepunt Tiel
Toeristisch informatiepunt Tiel
Toeristisch informatiepunt Tiel

Toeristisch Informatie Punt (TIP) 

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kunt u informatie verkrijgen over de vele activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. De stad Tiel ligt midden in de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Veel van het fruit ziet u ook terug in de stad. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Denk aan Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse fruitcorso dat grote bezoekersaantallen naar de stad trekt. Denk aan prachtige historische locaties, die herinneren aan Tiel als Hanzestad. Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kunt u meer informatie krijgen over Tiel en de vele fiets- en wandelroutes. Tevens kunt u gratis het magazine 'Uit in Tiel' meenemen.

U kunt contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 0344 - 636060 of via het e-mailadres: zinderbalie@cultuurbedrijftiel.nl

Het informatiepunt is te bezoeken op onderstaand adres. U bent van harte welkom.

Cultuurgebouw Zinder
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel

Openingstijden:
Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Parkeertip
Bij het informatiepunt is een grote ondergrondse parkeergarage (Westluidense Poort). Daar vindt u altijd een parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Ook zijn daar electrische oplaadpunten.

Comments are closed.