fbpx
+100%-
Menu

Zwemmen

Zwemmen overdekt

Zwembad Waalslag beschikt over wedstrijd- en recreatiebaden. Ook is het complex voorzien van allerlei faciliteiten, zoals zonnebanken, een infraroodsauna en een whirpool.

Adres
Laan van Westroyen 99
4002 GW Tiel
0344-613274
www.zwembadwaalslag.nl

Zwemmen open lucht

Recreatiegebieden zijn er genoeg in de buurt van Tiel.

Beldert Beach

Het dichtst bij de stad ligt ‘Beldert Beach’. Een mooie en schone waterplas met voor ieder wat wils. Heerlijk zwemwater met een aantal gratis activiteiten. Ga bijvoorbeeld van de 25-meter hoge Killersurf glijbaan of speel een potje beachvolleybal. Ook hebben we een familieglijbaan voor de minder grote waaghals. Met de Kiosk en de Beachclub zijn er ook verschillende horeca gelegenheden. Heerlijke frietjes, snack, ijsjes en drankjes om je dag compleet te maken. Voor de openingstijden van de verschillende horecapunten en het strand kijk je op onze website. Entree is €5,- p.p. en een seizoenskaart is €35,- p.p. Beldert Beach is gelegen op het evenemententerrein van De Kaap. Een evenementenlocatie met meerdere uitjes als Wipeout, Expeditie Robinson, Mission Metaverse en nog veel meer. Super geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familieuitjes.

Adres:
Strandweg 1
4011LZ Zoelen
Whatsapp: 0344-745402
www.beldertbeach.nl

Eiland van Maurik

Enkele kilometers van Tiel vandaan ligt het recreatiegebied 'Eiland van Maurik', www.eilandvanmaurik.nl en 'All sportsresort', www.allsportsresort.nl.

Adres
Eiland van Maurik 7
4021 GG Maurik
0344-691502
www.eilandvanmaurik.nl

 

Duiken

Duik- en kanocentrum De Beldert ligt op een unieke locatie, direct gelegen aan recreatieplas 'De Beldert' en biedt alle mogelijkheden om optimaal te genieten van de duiksport.

Adres
Zoelense Zandweg 1
4011 LW Zoelen
0344-624505
www.beldert.nl

Comments are closed.