+100%-
Menu

Struingids 2020De tweede editie van de Struingids is verschenen. Met een aantal nieuwe routes om er langs de rivieren op uit te trekken en natuurlijk veel aandacht voor cultuur, mensen, landschap & natuur.

Makers Emmie Nuijen en Jan van den Berg hopen hiermee een inspirerende gids te hebben gemaakt, met info over ons typisch Nederlandse rivierengebied, de nooit aflatende natuur en de cultuur die we gedurende vele eeuwen hebben opgebouwd. Inspiratie biedt deze gids hopelijk ook, o.a. om er op uit te trekken, nu of in de toekomst.

De gids is gemaakt dankzij meewerkende Rivierenlanders, ondernemers, organisaties en een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland.

Hoe kom je aan de Struingids?

De Struingids is gratis op te halen op diverse ophaalpunten in het Rivierenland. Kijk op www.struingids.nl voor de meest actuele stand van zaken.

Wil of kan je niet naar een ophaalpunt dan kan je een exemplaar bestellen op de website. Hier is de gids ook digitaal in te zien. Ook alle nieuwe routes staan als pdf op de website, dus makkelijk uit te printen.

 

Comments are closed.