+100%-
Menu

Om het bezoeken van de binnenstad veilig te houden, roept Ondernemersvereniging Hart van Tiel inwoners van Tiel en omstreken op om nu alvast de inkopen voor de feestdagen te komen doen. Op die manier spreiden we het bezoek aan de binnenstad en voorkomen we te drukke winkelstraten in december. Zo zijn er extra koopzondagen om de inkoopmomenten zo veel mogelijk te spreiden.  Op koopzondagen is het bovendien gratis parkeren (met uitzondering van plaatsen vergunninghouders).

Vanaf het begin van de coronacrisis doet de ondernemersvereniging, in samenwerking met de gemeente, er alles aan om de binnenstad veilig te houden. Zo staan er voetstappen op de straat, die het rechtslopen moeten stimuleren. Ook staan in de smalle Waterstraat meerdere houten Flipjes die de bezoekersstroming begeleiden. Daarnaast hebben alle ondernemers in de winkels de nodige coronamaatregelen getroffen, het bezoeken van de Tielse binnenstad is hierdoor veilig.

Uiteraard hopen we dat iedereen de Sinterkaas- en Kerstaankopen lokaal doet, op die manier worden de Tielse ondernemers gesteund en behouden we onze mooie binnenstad. Kom je ook shoppen in Tiel?

Voor meer informatie: www.winkelenintiel.nl

 

Comments are closed.