fbpx
+100%-
Menu
Betuwse Fruitrally Tiel

Inschrijven voor Betuwse Fruitrally nog mogelijk

De inschrijvingen voor de Betuwse Fruitrally, die dit jaar wordt gehouden op zondag 5 mei 2024, stromen binnen. Wie nog mee wil doen moet snel zijn. Er zijn nog plaatsen vrij maar het maximaal aantal deelnemers van 250 komt in zicht. Dit jaar wordt de 5e editie van het evenement georganiseerd, samen met alle activiteiten voor Bevrijdingsdag.

De rally is ontstaan vanuit de wens om in het voorjaar een leuk evenement op de koopzondag van mei te organiseren. Onze mooie Betuwe staat dan volop in bloei, hoe leuk is het om dit middels een rally onder de aandacht te brengen? En zo geschiede… Begonnen in 2018 met 70 deelnemers en vorig jaar reden ruim 200 bijzondere voertuigen door onze regio met deelnemers vanuit het hele land.

Het evenement richt zich op autoliefhebbers en bezitters van een bijzondere (oude) auto. In de ochtend worden de fraaie voertuigen tentoongesteld in het centrum en op de Waalkade, waarna rond het middaguur de rally van start gaat. Autobezitters kunnen meedoen met een jurering in de categorieën oldtimer, cabrio en bijzondere auto. Aan het einde van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. En vanwege het jubileumjaar wordt er extra uitgepakt met muzikale entertainment.

Bevrijdingsdag
Ook Bevrijdingsdag wordt uitgebreid gevierd op 5 mei, met een gezellige kunstmarkt in de stad en diverse activiteiten op het plein naast Zinder. Kortom, omcirkel deze dag in je agenda voor een gezellig uitje in de Tielse binnenstad. Toegang tot alle activiteiten en parkeren is gratis.

Aanmelden
Deelname aan de rally kost €25 en aanmelden kan via winkelenintiel.com/product/betuwse-fruitrally-2024/.
Er is een maximaal aantal van 250 deelnemers.

Voor meer informatie:
Facebook: facebook.com/betuwsefruitrally
Bij vragen kun je een e-mail sturen naar betuwsefruitrally@outlook.com

Comments are closed.