fbpx
+100%-
Menu
Klesteo Tiel

€5,00 voor jouw volle zak ‘oude’ kleding en/of speelgoed!

Op 2 en 3 september 2023 is jouw volle zak ‘oude’ kleding en/of speelgoed €5,00 waard. Kom met jouw zak(ken) tussen 12:00 – 17:00 uur naar de Groenmarkt in het centrum van Tiel en ontvang voor jouw donatie een coupon ter waarde van €5,00. Hiermee kun je direct gaan shoppen bij de deelnemende winkels en horeca.

Klesteo

Met deze actie helpen we de kleding- en speelgoedbank aan nieuwe items voor mensen die dat hard nodig hebben. Wat veel mensen niet weten is dat Klesteo er niet alleen is voor mensen uit de gemeente Tiel, zij bedienen het hele rivierengebied. Deze actie is er ook om mensen te informeren over hun diensten en te laten zien dat zij kwalitatief goede kleding uitgeven.

Modeshow op koopzondag

Om dit te laten zien organiseert Klesteo een leuke modeshow op koopzondag 3 september om 13:30 uur en 14:30 uur. De vrijwilligers van Klesteo lopen op de Groenmarkt mooi uitgedost in de kleding die zij gedoneerd hebben gekregen. Muzikaal wordt de show bijgestaan door de Tielse blaaskapel BBK.

Daarnaast zal op zondag 3 september meer entertainment zijn. Kinderen kunnen zich laten  schminken of een mooie glittertattoo halen bij vrijwilligers van Klesteo. Ook zal ballonnenartist Creatoje belangeloos aanwezig zijn, net als een leuk groot springkussen van Partyverhuur3B.

Op zondag om 16:00 uur wordt op de Groenmarkt het aantal gedoneerde zakken bekend gemaakt door wethouder Frank Groen.

Deelnemende winkels en horeca

De coupons kunnen worden verzilverd bij A-Miek, Bakkerij van Ooijen (alleen op zaterdag 2 september), Blijdesteijn Mode, Brils, Buurvrouws Bistrobar, De Boekenlegger, De Woonstee (alleen op zaterdag 2 september), Discus de Oude Haven, Douglas by Grisel, Grandcafé Hart van de Betuwe, Handmedith, Hema, Intertoys, Kookwinkel Oostendrop, Kwebbels Kindermode, LaVita Men & Women, Lunchcafé Royal, Platenwinkel Vinta, Stadscafé van Geffen, Stoneyskitchen, Wereldse Kleuren en Wuite Mode.

Randvoorwaarden

  • Gedoneerde items dienen schoon en schadevrij te zijn. De vrijwilligers van Klesteo controleren de zakken bij inname.
  • Per huishouden worden maximaal 3 coupons uitgereikt.
  • De coupons zijn alleen op 2 en 3 september 2023 te verzilveren en niet voor contanten inwisselbaar.

Heb jij jouw kast al opgeruimd voor dit goede doel? We zien je graag op 2 of 3 september in de Tielse binnenstad. Op koopzondag 3 september is het gratis parkeren (m.u.v. vergunninghouderplaatsen).

Voor meer informatie: www.winkelenintiel.nl

 

 

 

Comments are closed.