fbpx
+100%-
Menu
Appelpop 2024 Tiel

Eerste namen Appelpop 2024 bekend

Dit zijn de eerste namen van Appelpop 2024!
DI-RECT, De Jeugd Van Tegenwoordig, Douwe Bob, Merol, SERA, The Indien, QUIQUE, Hollandse Hitte en 80’s verantwoord!
Hun kersverse album SPHINX is net verschenen, dit najaar start hun uitverkochte clubtour en deze zomer staat DI-RECT op Appelpop! Net als De Jeugd Van Tegenwoordig, de act die zowel muzikaal als in energie de eeuwige jeugd lijkt te belichamen. Naast hun klassiekers kun je ook nummers van hun nieuwe album Moderne Manieren verwachten.
Met zijn frisse Americana-pop is ook cool kid Douwe Bob van de partij en de eigenzinnige zangeres MEROL zal zorgen voor heerlijke catchy electropop met een portie zelfspot.
Online sensatie SERA maakt haar opwachting in september, die na miljoenen views van haar covers moeiteloos in de Top 40 terechtkwam met haar eigen materiaal. De Haagse indie-pop act The Indien is genomineerd voor een Edison en komt deze zomer naar Tiel met hun gelijknamige debuutalbum . En een gegarandeerd zomers gevoel met QUIQUE, met zijn mix van Latin pop en hiphop in zowel Spaans als Nederlands.
Het feest is nu al compleet met Hollandse Hitte die de hardste pop & hiphop van eigen bodem gaat draaien en 80's Verantwoord die de (vergeten) parels van de 80’s uit de kast haalt.
Bij wie sta jij vooraan op 13 & 14 september 2024?
Comments are closed.