fbpx
+100%-
Menu

25 Jaar Feest Dj Matthew

Evenementen

25 Jaar Feest Dj Matthew

Feest DJ Matthew Waalkade TielDe eerste 1500 kaarten zijn al verkocht, wees er op tijd bij en feest met ons mee! Blok zaterdag 13 mei 2023 maar alvast in jouw agenda. We mogen dan eindelijk weer dus er zal een gigantisch feest losbarsten in Tiel. FeestDJ Matthew viert zijn 25-jarig jubileum met jullie en tal van oude en nieuwe bekenden uit de muziekindustrie.

In de afgelopen 25 jaar is er veel gebeurd op het “feest gebied” bij Matthew en dit ga jij die avond allemaal zien, horen en ervaren! Buiten het spectaculaire programma zullen het beeld, licht, geluid en de special effects je versteld doen staan. 25 jaar FeestDJ Matthew wordt er één voor de boeken. Een feestelijk spektakel zoals Tiel nog nooit gezien heeft, die je absoluut niet mag missen.

️De eerste 1500 kaarten zijn al verkocht! Kaarten bestel je voor €26,- (incl. € 1,- servicekosten) via www.jeticket.nl (DE ticketprovider van Gelderland).

Verder is er op vrijdag 12 mei 2023 een Q Music The Party met Jan Biggel tussen 20.00 en 01.00 uur aan de Waalkade (vanaf 18 plus )

En op zondag 14 mei 2023 is het Tieler Tal Bierfest terug aan de Waalkade (familiedag kinderen tot 15 jaar gratis ) met Wir Sind Spitze, Immer Hansi, Otto Lagerfett, Donnie & Rob Ronalds

Tickets voor alle dagen zijn te verkrijgen op jeticket.nl of bij Lunch Café Royal in Tiel.

️Informatie over het evenement en de laatste ontwikkelingen zijn te volgen via www.feestdjmatthew.nl en de socials van Betuwe Events Artiesten & Evenementen & Feestdjmatthew.

Algemene informatie

Datum: 13 mei 2023 Periode: 13 mei Adres: Waalkade, Tiel
    Bekijk website Ga naar alle evenementen >
    Comments are closed.