fbpx
+100%-
Menu

Avondvierdaagse

Evenementen

Avondvierdaagse

Avondvierdaagse TielAstylos organiseert de avondvierdaagse voor scholen van 25 t/m 29 mei 2020. Vorig jaar liepen er zes scholen mee en ruim 350 kinderen. Deze scholen lopen in 2020 weer mee. Samen met de wandelbond KWBN zouden wij het leuk vinden als er meer scholen zich aan zouden sluiten bij de avondvierdaagse. Kinderen in de Betuwe moeten meer bewegen.

Samen met de Wandelbond en de scholen zorgen we voor veel wandelplezier voor jong en oud. Je kunt ook meelopen op eigen gelegenheid zonder school met uw kind als ouder of opa en oma. Ouder en kind wandelen mee tijdens deze avondvierdaagse. De ‘losse lopers’ zonder school wandelen mee onder de vlag van Astylos.

De Avondvierdaagse is een gezellige wandelervaring

De Avondvierdaagse is een mooie wandeltocht op 4 of 5 avonden. De scholen lopen een halve marathon; namelijk iedere avond circa 5 km. De Avondvierdaagse wordt gehouden in de week van 25 tot en met 29 mei. De maandag en vrijdag zijn verplicht om mee te lopen.

Elke school loopt in een groep achter elkaar aan, een lange slinger van wandelende kinderen met hun ouders door Tiel. Elke avond is er een andere route. Sommige scholen hebben vlaggen, of ze lopen allemaal in het zelfde kleur shirt. Voor de school is het ook een mooie reclame, als ze meedoen aan de avond vierdaagse. Heeft uw school interesse om mee te doen? Laat het ons even weten.

De kinderen krijgen een mooie medaille en de vrijdagavond is het groot feest bij binnenkomst. Iedereen loopt de laatste avond een ereronde op de atletiekbaan en worden door opa en oma of andere familieleden binnengehaald.

Naast de halve marathon kan je ook de marathon lopen in 4 dagen.

De scholen lopen in totaal de halve marathon in 4 avonden. Het is ook mogelijk om in 4 avonden de marathon te wandelen, dat betekent circa 10 km op een avond. U loopt de routes zelf met een route kaart.

De marathon wandelen tijdens de avondvierdaagse is een mooie voorbereiding voor de vierdaagse in Nijmegen of andere grote tochten.

Inschrijfgeld is aantrekkelijk

Het inschrijfgeld is slechts € 4.50 voor een kind en € 3.00 voor volwassenen die meewandelen met een kind. Voor de avondvierdaagse marathon betalen de wandelaars allemaal € 4.50. 20 mei aanvang en 24 mei is de laatste die loopt.

Wilt u meedoen stuur een mail naar. Wandelavond4daagse@gmail.com of info@astylos.nl

Website: www.astylos.nl

Algemene informatie

Datum: 25 mei 2020 Periode: 25 - 29 mei Adres: Predikbroedersweg 10, Tiel
    Bekijk website Ga naar alle evenementen >
    Comments are closed.