+100%-
Menu

Betuwse Fruitrally

Evenementen

Betuwse Fruitrally

AFGELAST
Betuwse Autorally

Op 2 mei 2021 wordt de Betuwse Fruitrally georganiseerd. De organisatie is in handen van ondernemersvereniging Hart van Tiel.

Wat houdt dit in? Een gezellige dag in het centrum van Tiel voor en door autoliefhebbers. Er wordt een route uitgezet door Tiel en fraaie omliggende Betuwse dorpen.

Deze route kan worden gereden met behulp van een routebeschrijving, een bolletje-pijltje route of met je Tomtom. Er is voor de deelnemers een stopover onderweg waar speciale dagmenu’s kunnen worden genuttigd.

Er zal deze dag ook een jury aanwezig zijn om de fraaiste auto’s te voorzien van een toepasselijke prijs. Er zijn 3 categorieën waarin een winnaar zal worden gekozen, nl. de oldtimers, cabrio’s en bijzondere auto’s.

Op zondag 2 mei is het koopzondag en daarom zijn niet alleen de horecagelegenheden, maar ook de winkels geopend. Wil je niet meedoen aan de route dan kun je mooi vanaf een terras onder genot van iets lekkers de deelnemende auto’s bewonderen. Voor aanmelden en/of meer informatie kijk op facebook.com/betuwsefruitrally.

Praktische gegevens:

Datum:zondag 2 mei 2021
Locatie:Binnenstad Tiel (Het Plein)
Verzamelen:vanaf 10.00 uur
Start rally:11.00 uur
Terugkomst rally:14.00 uur
Prijsuitreiking:14.30 uur

 

Algemene informatie

Datum: 2 mei 2021 Adres: Het Plein, Tiel Tijd:
    zo: 10.00 - 16.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.