+100%-
Menu

Betuwse Fruitrally

Evenementen

Betuwse Fruitrally

Op zondag 7 mei 2023 wordt de Betuwse Fruitrally georganiseerd. Ook dit jaar gaan we er een gezellig evenement van maken met een grote variëteit aan motorrijtuigen met een soortgelijke opzet als eerdere jaren met in de ochtend een Cars & Coffee ontmoeting met liefhebbers van klassieke en bijzondere motorrijtuigen en rond het middaguur de start van een rally met de keuze voor de toer (40km) of sport (70km) afstand door de directe  omgeving van Tiel door de fraaie Betuwe.

Tevens kunt u zich eventueel opgeven voor de jury in drie klassen; oldtimer, bijzonder en cabriolet.

De aanvang is om 10 uur, de route start rond het middaguur waarna u rond 16 uur weer terug verwacht wordt waarna de prijsuitreiking door de jury plaatsvindt en u verder kunt genieten van de deelnemende motorrijtuigen en de vele horecagelegenheden.

Ook dit jaar is aanmelden noodzakelijk aangezien we een maximum aantal auto’s kunnen parkeren en we themapleinen situeren voor de aangemelde auto’s.

Aanmelden kan vanaf heden via winkelenintiel.nl/betuwsefruitrally/

Voor meer informatie of vragen stuur e-mail naar betuwsefruitrally@outlook.com

Op zondag 7 mei is het tevens koopzondag en daarom zijn niet alleen de horecagelegenheden, maar ook de winkels geopend. Wil je niet meedoen aan de route dan kun je mooi vanaf een terras onder genot van iets lekkers de deelnemende auto’s bewonderen.

Praktische gegevens:

Datum:zondag 7 mei 2023
Locatie:Binnenstad Tiel (Het Plein, Varkensmarkt, Waalkade)
Verzamelen:vanaf 10.00 uur
Start rally:11.30 uur
Terugkomst rally:14.00 – 16.00 uur
Prijsuitreiking:16.00 uur

 

Algemene informatie

Datum: 7 mei 2023 Adres: Het Plein, Tiel Tijd:
    zo: 10.00 - 16.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.