+100%-
Menu

Bevrijdingsfeest Korenbeursplein

Evenementen

Bevrijdingsfeest Korenbeursplein

Bevrijdingsfeest: Locatie De Beurs Tiel

KorenbeurspleinVrijdagavond 5 mei vieren we Bevrijdingsdag in de bovenzaal van De Beurs! Het start om 20.00-21.30 uur met live muziek van Down by the Jetty!

Down by the Jetty is een door de Britse pubrock beïnvloedde, energieke rhythm & blues band. Ze nemen je mee naar het begin jaren ‘70 waar het in The Hope en Anchor in London allemaal begon. Klassiekers van de hand van Wilko Johnson, Lee Brilleaux zoals o.a. She does it right, All through the city, Roxette en Going back home staan 5 mei op de setlist! Verwacht ook covers van Muddy Waters, Soft Cell en Mickey Jupp op z’n Down by the Jetty’s…

Om 22.00-23:30 uur nemen The Beuk Brothers het podium over. Drie ervaren muzikanten die er graag ruig op los rocken! Rock Covers uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.

De drie broers houden het daarbij lekker strak. Niet alleen uptempo nummers, een enkele ballad en ook wat rustigere nummers komen voorbij. Het speelplezier spat er vanaf en het repertoire van de broers is dansbaar! De voetjes gaan van de vloer bij de ‘Ah Bah’ medley die onvoorstelbaar met drums, gitaar en basgitaar wordt uitgevoerd.

Kom gezellig langs en vier samen met ons de vrijheid! Gratis entree

 

Algemene informatie

Datum: 5 mei 2023 Adres: Korenbeursplein, Tiel, Nederland
    Ga naar alle evenementen >
    Comments are closed.