+100%-
Menu

Bodyfit Challenge Cup 3e editie 10 juni 2017 TIEL in de Agnietenhof

Evenementen

Bodyfit Challenge Cup 3e editie 10 juni 2017 TIEL in de Agnietenhof

De BODYFIT CHALLENGE CUP is een Challenge, waar beginnende talentvolle atleten strijden voor de eer. Atleten kunnen zich inschrijven voor de Bikini, Bodyfitness, Women – en Men’s Physique. (Classic) Bodybuilding,  Junioren, masters, tot 75kg, tot 85kg, tot 95kg, boven 95kg. En de paaldanssport in kids, beginners, beginners advance, masters en semi-professionals.

Vergeet niet dat PAALDANSSPORT sport  in populariteit is toegenomen. Het paaldansen heeft net als met de FITNESS/BODYBUILDING sport dezelfde raakvlakken. Zo komen de atleten tegen in een veld van waar discipline, de wilskracht, flexibiliteit en de entertainment nodig zijn. .De poledancers kunnen zich inschrijven in de categorieën kids, juniors tot 14 jaar, senioren beginners en gevorderden en duo’s. De organisatie staat onderleiding van Dominque Kobben. Wij leven in een maatschappij waar beleving en de bewustwording belangrijk zijn.
Awareness of health,, believe in yourself, will-power and discipline brengen waar je wilt zijn.

Op zaterdag 10 juni a.s., vindt de 3e editie BODYFIT CHALLENGE CUP . Reserveer alvast de datum. Het is een evenement waar gezelligheid en sportiviteit uitstralen, waar atleten, vrienden en familie bij elkaar komen en niet te vergeten waar ook vriendschappen worden gesloten. Het is een initiatief van Ina Lopulissa, EX-Wereldkampioen bodybuilding 1989, ex-topsporter in fitness/bodybuilding in de jaren 80 en ondernemer in personal training en bedenker van de Bodyfit Challenge Cup. De jurering van deze bodyfitness en bodybuildingsport, valt onder auspiciën van (ex) kampioenen van de NBBF/IFBB, NAC, WBFF en WFF . De Paaldanssport word onder toezicht van kampioenen in deze sport gedaan.

Algemene informatie

Datum: 10 juni 2017 Adres: St. Agnietenstraat 2, Tiel Tijd:
    13.00 uur
Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.