+100%-
Menu

Concert Harpiste Inge-Louisa

Evenementen

Concert Harpiste Inge-Louisa

harpiste inge louisa tiel

Harpiste Inge Louisa geeft op zondagmiddag 9 juni 2024 om 14.00 uur een gratis toegankelijk concert in de St. Maartenskerk/Grote kerk in Tiel. Zij brengt een gevarieerd programma met harp en zang waarbij klassieke werken worden afgewisseld met filmmuziek, hedendaagse muziek, jazz en eigen composities en arrangementen.

Inge Louisa (23) ontdekte haar passie voor de harp op 9 jarige leeftijd. Naast haar middelbare schoolopleiding studeerde zij aan de Young Musicans Academy van het Conservatorium van Tilburg. Ze vervolgde haar harpopleiding aan het conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. In juni 2023 behaalde zij haar bachelor diploma met uitmuntende beoordeling.

Naast haar harpstudie heeft zij zanglessen gevolgd in de hedendaagse en jazz muziek.

De afgelopen jaren won zij vele prijzen op nationale en internationale concoursen. Zo won zij de 1e prijs op het Rosa Spier harpconcours en het Archipel Muziekconcours en de AMPA Willem Twee talentprijs. Daarnaast won zij prijzen op het Internationaal harpconcours in Portugal, het O’Carolan festival in Ierland, bij het Prinses Christina concours, het interdisciplinaire Goodmesh Concours en op het Brabants Scholieren Solistenconcours.

Inge Louisa trad op in het Concertgebouw Amsterdam, de Doelen in Rotterdam, Muziekgebouw Eindhoven, tijdens het Grachtenfestival Amsterdam, het Bachfestival in Dordrecht en bij TV programma Podium Witteman en NPO Radio 4.

Haar concerten zijn afwisselend waarbij ze graag laat horen hoe veelzijdig de harp is.

Wees welkom op dit gratis toegankelijke concert (vrijwillige bijdrage na afloop).

harpist inge louisa st maartenskerk tiel

Algemene informatie

Datum: 9 juni 2024 Adres: Kerkplein 3, Tiel Tijd:
    14:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.