fbpx
+100%-
Menu

Expositie Eenheid in Verscheidenheid

Evenementen

Expositie Eenheid in Verscheidenheid

expositie eenheid in verscheidenheidIn de Agatha Kapel in Kapel-Avezaath is tijdens de weekends van vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 alsmede 14, 15 en 16 juni 2024 dagelijks tussen 12 en 17 uur, een expositie te zien van Manuela van den Bos, Jeannette van der Schaaf – Hofman en haar dochter Rachel van der Schaaf. De vernissage, officiële opening, wordt op zondag 9 juni om 15.00 uur verzorgd door Gert van Otterloo wiens woorden worden omlijst door muziek van ‘Mr. Montis & Me’.

Manuela werkt vanuit haar waarnemingen en ervaringen die zij met klei als materiaal omzet in abstracte keramische kunstvoorwerpen. Van Jeannette zijn abstracte, vaak kleurrijke schilderijen te zien. Ze maakt daarbij gebruik van verschillende materialen en technieken.

Rachel symboliseert via Kintsugi, het met goud repareren van gebroken keramiek, de schoonheid van onze door ervaringen en levenslessen ontstane littekens.

Zingeving is bij alle drie kunstenaars de bindende factor: het zoeken naar de zin, de bedoeling of het doel van het leven zelf of van grote gebeurtenissen die daarin plaatsvonden.

Algemene informatie

Datum: 7 juni 2024 Periode: t/m 9 juni Adres: Zoelensestraat 12, Kapel-Avezaath Tijd:
    12:00 - 17:00 uur
Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.