+100%-
Menu

Expositie Sint Maartenskerk

Evenementen

Expositie Sint Maartenskerk

Op de zaterdagen 10, 17, 24 en 31 augustus kunt u een prachtige expositie bekijken van twee kunstenaars in de Sint Maartenskerk in Tiel. Een reportage over Jac. P. Thijsse vormde voor fotografe Andrea Gulickx de aanleiding tot een experiment met de stroming van water, licht en landschap. Met een lange sluitertijd legde zij op poëtische wijze de beweging van de rivier de Waal vast, wat resulteerde in de expositie ‘De Waal Bewogen’.  De stilte en dynamiek van het rivierenlandschap brachten ook een nieuwe stroming in haar werk op gang.

Tevens ziet u het bijzondere werk van Marja Grönloh. Zij creeërt met zelf geschept papier twee en drie dimensionale objecten. Marja is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om met de meest uiteenlopende materialen variatie in haar werk aan te brengen. Een explosie van kleur en fantasie, en toch weet ze dit alles tot een harmonisch geheel samen te voegen. Uiteraard is deze dagen ook de toren geopend om met een gids te beklimmen.

Algemene informatie

Datum: 10 augustus 2019 en 17 augustus 2019 en 24 augustus 2019 en 31 augustus 2019 Adres: Kerkplein 3, 4001 MX, Tiel Tijd:
    12.00 - 16.00 uur
Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.