fbpx
+100%-
Menu

Feestelijke afsluiting cursisten Zinder Educatie

Evenementen

Feestelijke afsluiting cursisten Zinder Educatie

Tijdens het MidWinterFestival in Zinder zijn maar liefst twee exposities te zien in Zinder Expo. Van 4 t/m 9 december tonen de cursisten van Zinder Educatie hun mooiste schilderijen en keramiek. Daarna is het de beurt aan Kunstenaarsvereniging De WerkPlek met de tentoonstelling ‘ALLES’ die van 13 december t/m 7 januari te zien is.

Feestelijke afsluiting cursisten Zinder Educatie | Zaterdag 8 december 2018

Charlotte Reinders, manager Zinder Educatie, sluit de december-expositie feestelijk af op zaterdag 8 december om 14.00 uur. Vanaf 4 december zijn de werken van cursisten Tekenen & Schilderen (o.l.v. Mineke Woolschot, Miranda Straten en Ninja Heevel) en cursisten Keramiek (o.l.v. Joan Tesser) te zien in Zinder Expo. Sommige van de exposanten volgen al jaren cursussen, anderen zijn pas net begonnen. De expositie geeft een goed overzicht van werken die tijdens de cursussen gemaakt worden. Voorafgaand aan de opening is er een optreden in de Centrale Hal met liedjes uit de musical KerstGeest.

Iedereen is welkom bij de afsluiting en opening van de exposities. Kijk voor meer informatie over de exposities en het volledige programma van het MidWinterFestival op www.zinder.nl.

Algemene informatie

Datum: 8 december 2018 Adres: Sint Agnietenstraat 2, Tiel Tijd:
    14.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.