+100%-
Menu

Fruitcorso Tiel

Evenementen

Fruitcorso Tiel

Betuwse Oogstweek 2022In het derde weekend van september zijn Tiel en regio Rivierenland in de ban van het Fruitcorso. Dit evenement is uniek in de wereld en is bekroond tot Cultureel Erfgoed. Een groot aantal deelnemers uit zeven omliggende gemeenten maken deze fantastische ‘meesterwerken’.

Activiteiten
Het Fruitcorso is in het weekend van 16, 17 en 18 september. Naast de corsowagens maakt ook het Kindercorso een extra entertainend deel uit van de veelzijdige stoet. Daarnaast is er het Food Truck Festival, de Fruitmozaïeken en het Corso by Night. Op zaterdag en zondag is ook het FoodTruckFestival op het Kalverbos. Op zondag en maandag zijn de wagens van dichtbij te bewonderen. Op zaterdagavond vindt de vierde editie van Corso by Night plaats.

Corsostoet
De corsostoet bestaat uit 18 wagens: 12 grote wagens en 6 jeugdwagens. De kwaliteit van de jeugdwagens is de laatste jaren zo toegenomen, dat ze bijna niet meer onderdoen voor hun ‘grote broers’. Het kindercorso met jeugd in de basisschoolleeftijd vormt altijd een belangrijk en vertederend onderdeel van de stoet.  Informatie over het parcours en prijzen: www.fruitcorso.nl 

Kijk op de website:  www.fruitcorso.nl

Algemene informatie

Datum: 16 september 2023 Periode: t/m 18 september Adres: Taluud, Tiel Tijd:
    za: 13:00 - 20:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.