fbpx
+100%-
Menu

Gluren bij de Buren

Evenementen

Gluren bij de Buren

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren heeft het duizelingwekkende programma bekend gemaakt. Een recordaantal huiskamereigenaren biedt een podium aan lokale artiesten. Maar liefst 28 Tielenaren openen hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 87 optredens laat Tiel op zondag 10 februari zien wat ze in huis heeft.

Op zondag 10 februari 2019 kan er door heel Tiel gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 29 (lokale) acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken.

Het programma staat online
Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/Tiel

GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 10 februari 2019
12:00 – 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.glurenbijdeburen.nl/STAD

 

Algemene informatie

Datum: 10 februari 2019 Adres: Tiel Tijd:
    12:00 - 17:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.