+100%-
Menu

Kerstboom Tiel vol Lichtjes

Evenementen

Kerstboom Tiel vol Lichtjes

kerstboom tiel vol lichtjes

“Kerstboom Tiel vol Lichtjes” is de plek om een bijzonder verhaal te delen, je liefde ten huwelijk te vragen, een reddende engel te bedanken, sorry te zeggen of een hechte vriendschap te vieren. Bij de Kerstboom stil te staan bij die ene bijzondere persoon in je leven. Dus zet iemand in het licht door een foto of een mooi verhaal of tekst van en voor die bijzondere persoon in de “Kerstboom Tiel vol Lichtjes” te hangen. Laten we met elkaar dankbaarheid en verwondering verspreiden waardoor we meer – en anders- naar elkaar gaan omkijken.

“Kerstboom Tiel vol Lichtjes” start op vrijdag 15 december om 12.00 en vrijwilligers zullen tot 17:00 aanwezig zijn.

Zaterdag 16 december zijn zij eveneens aanwezig van 12:00 tot 17:00.

Zondag 17 december, tijdens het Dickens Festijn en de kerstmarkt, zal de burgemeester de kerstboom om 14.00 in het licht zetten.

kerstboom Tiel vol lichtjesEr zullen optredens zijn van een zangeres en dansgroepen en zij zullen passende zang en dans laten zien en horen.

Op woensdag 20 december van 10.00 tot 14.00 zijn wij er speciaal voor basisschoolleerlingen en hun leerkrachten en bewoners, verzorgers en begeleiders van verzorgingshuizen.

Er liggen, voor iedereen die dat wil, hergebruikte cd’tjes klaar waar een boodschap, een herinnering en/of een foto van een dierbare op geschreven of geplakt kan worden. Uiteraard kan men ook zelf iets maken en dat in de boom komen hangen.

Dit kan tot 27 december 2023 want dan zal de boom weer worden weggehaald.

Locatie: Groenmarkt, Tiel.

Foto’s: Jan Bouwhuis, Fred de Langen 

Algemene informatie

Datum: 15 december 2023 Periode: t/m 28 december Adres: Markt, Tiel
    Bekijk website Ga naar alle evenementen >
    Comments are closed.