fbpx
+100%-
Menu

Koningsconcert

Evenementen

Koningsconcert

InCanto verzorgt Koningsconcert

Koningsconcert TielOp 27 april 2018 verzorgt InCanto, dat in het voorjaar van 2018 haar eerste lustrum viert, samen met een Molukse zang- en muziekgroep een afwisselend en sprankelend Koningsconcert in de St. Maartenskerk in Tiel.

InCanto zal zowel nieuw als bekend repertoire ten gehore brengen. Lichte en klassieke liederen, afgewisseld met enkele prachtige solostukken, uitgevoerd door Paula van Asch en Jan-Dirk van Asch.

De klagende klanken van Lascia ch’io pianga zullen zweven door de akoestiek van de kerk, en u zult onder andere ook gaan luisteren naar het mooie Moon River en een heel bijzondere uitvoering van Air van Bach. En natuurlijk mag het Wilhelmus op deze avond niet ontbreken.

Wat het concert anders-dan-anders maakt, is niet alleen de samenwerking met de Molukse zang- en muziekgroep, maar ook het feit dat het projectkoor, dat zal gaan meezingen tijdens het grote jubileumconcert van InCanto op zaterdag 2 juni in de Agnietenhof, op deze avond al een keer acte de présence zal geven! Zoals altijd staat het koor onder de bezielende leiding van repetitor en pianiste Ineke Geleijns.

Het  concert zal plaatsvinden van 20.00 tot 21.30 uur, zonder pauze, in de St. Maartenskerk in Tiel.

Algemene informatie

Datum: 27 april 2018 Adres: St. Maartenskerk, Tiel
    Ga naar alle evenementen >
    Comments are closed.