+100%-
Menu

Korenbeursstrand

Evenementen

Korenbeursstrand

Op zaterdag 9 juni vindt de 5e editie plaats van het Tielse evenement Korenbeursstrand.

Voorgaande jaren traden o.a. Trafassi,Sunclub en K-liber op. Dit jaar zijn het Soca Boy, wie onder andere bekend is van ‘Follow the Leader’, Roof Pigeon (disco & house), Eskan (urban & moombahton), Kelvin, Alec en Erwin (zomerhits).

Voor deze jubileumeditie zijn Fred van Toorn en Kees Stunnenberg gestrikt voor het unieke rooftop optreden tijdens de barbecue. Deze heren, bekend van o.a. Double D Debbie en Urf, Runt & Rukvet zullen akoestisch bekende nummers ten gehore brengen terwijl men kan genieten van de heerlijke gerechten van de grill.

Voordat het feest om 20:30 begint, is het mogelijk deel te nemen aan de onbeperkte barbecue. De koks van de deelnemende restaurants verzorgen een zeer complete barbecue vanaf 5 uur in de middag. Daarna kan men kosteloos door dansen op het feest.

De ondernemers van het Korenbeursplein, restaurants Aand8, bij Casper en Olijf en cafés de Hexagon en de Beurs, werken het hele jaar nauw samen. Naast evenementen op Koningsdag, Bevrijdingsdag en Fruitcorso, organiseren zij ook gezamenlijk het jaarlijkse Korenbeursstrand.

Kaarten voor de avond zijn te koop voor €7,50 en zijn te krijgen bij de deelnemende zaken en via Facebook. Voor €10,- meer kan je vanaf 17:00 uur onbeperkt genieten van de bbq en daarna door naar de avond.
Kaarten voor het feest zijn tevens aan de deur te koop voor €10,-.

Algemene informatie

Datum: 9 juni 2018 Adres: Korenbeursplein, Tiel Tijd:
    17:00 - 01:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.