+100%-
Menu

Korenbeursstrand

Evenementen

Korenbeursstrand

korenbeursstrand TielAl sinds 2014 de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke licht show en natuurlijk een dansende massa en je hebt Korenbeursstrand! 

 We beginnen het weekend met de Live avond van Korenbeursstrand! De Antilliaanse podiumsensatie Trafassi komt met volledige band naar ons tropisch feest voor een avondvullende show. Daarvoor en na staan natuurlijk top dj’s die er voor zorgen dat je eerste dag al niet stil kan staan.

VRIJDAG 9 JUNI 20:00-01:00 uur

Ticketsprijs €20.00 p.p. / 18+

Line-Up:  Trafassi & band (live), Merco en Juliënne

Zaterdag beginnen we vroeg in de middag als de zon nog vol schijnt. Die dag hebben we natuurlijk weer een overvol muzikaal programma. Lokale talenten worden afgewisseld met (inter)nationale helden. Zoals je van ons gewend bent zorgen we er voor dat je die dag niets te kort komt. De crew van Tiga, Jus, Olijf en De Beurs staat de hele dag klaar om je te voorzien van de lekkerste drankjes en bites.

ZATERDAG 10 JUNI 15:00-01:00 uur

Ticketprijs €22.50 p.p. / 18+ 

Line-Up: De Schuurman, Basshall Soundsystem, Papi Mikey Dinero (live), Grande Vide, Solskin, Be Charm’d, Bram ft. Fusion en Mvnoah

De kaartverkoop is op www.debeurstiel.nl

Algemene informatie

Datum: 9 juni 2023 en 10 juni 2023 Periode: 9 en 10 juni Adres: Korenbeursplein, Tiel Tijd:
    20:00- 01:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.