+100%-
Menu

KTVM in Concert

Evenementen

KTVM in Concert

Tiels met een grote T

Op 13 oktober 2018 vindt er in de Tielse Schouwburg Agnietenhof een wervelende muziekshow plaats. In een avondvullend spektakel zullen twee Tielse artiesten, niemand minder dan Lisa Ké en Frans Duijts, begeleidt door een Tiels orkest een gevarieerd programma neerzetten. Van hits als ‘Big spender’ en ‘Venus’ tot Hollandse hits zoals ‘Bloed, zweet en tranen’ en ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’. Dit alles wordt ondersteund door verrassende acts van luchtacobate Minke Ruel, Dansstudio Bounce (bekend van de show Dance, Dance, Dance) en professioneel licht en geluid. Dit alles onder muzikale en artistieke leiding van Ruud Welle. De muzikanten van het ’Vrijwillig’ uit Tiel zorgen tijdens deze avond niet alleen voor de muzikale ondersteuning van deze artiesten, zij brengen ook een aantal indrukwekkende orkestwerken ten gehore en zijn tevens de organisator van deze bijzondere avond.

het ‘Vrijwillig’

Deze avond is ontstaan vanuit de Koninklijke Tielse Vrijwillige Muziekvereniging (K.T.V.M.), die met deze show hun 115-jarig bestaan groots vieren. Het harmonieorkest (kortweg ‘het Vrijwillig’ genoemd) van deze vereniging zal artiesten en acts muzikaal ondersteunen en ook zelf enkele instrumentale stukken ten gehore brengen. KTVM in Concert dus. Na het succesvolle jubileumconcert in 2013 met Karin Bloemen, wordt ook het jubileum in 2018gevierd met een groot muziekfeest in de Agnietenhof in Tiel. Ook andere muzikale uitdagingen worden door het ‘Vrijwillig’ niet geschroomd, zo werd er onlangs nog een concert gegeven met het carillon van de Tielse St Maartenskerk en verleende een afvaardiging al eens zijn medewerking aan Appelpop (grootste gratis meerdaagse muziekfestival van de Benelux). De K.T.V.M. is een actieve muziekvereniging die bestaat sinds 1903. Naast het harmonieorkest zijn de leden ook muzikaal actief in het leerlingenorkest ‘De Opmaat’ en een blaaskapel ‘De BBK’ (BetuwseBlaasKapel).

Ruud Welle

Van huis uit opgeleid als trombonist kan je Ruud nog regelmatig horen op dit mooie instrument. Daarnaast heeft hij zich in de afgelopen 20 jaar ook ontwikkeld als orkestmanager, dirigent, concertorganisator en presentator. Een muzikale duizendppot en een welkome aanwinst voor dit bijzondere concert. Ruud is sinds 1996 de drijvende kracht achter het succesvolle Dutch Symphonic Winds Ochtestra dat jaarlijks uitverkochte zalen trekt en sinds 2014 de vaste dirigent van het ‘Vrijwillig’ uit Tiel.

Frans Duijts

Sinds 2005 heeft Frans Duijts zeven solo-albums uitgebracht, heel bijzonder dat deze succesvolle artiest tijdens dit concert zijn debuut zal maken in het theater van zijn geboorte- en woonplaats Tiel. Dit bijzondere concert past prima in zijn straatje, hij maakt graag uitstapjes en werkte samen met MrPolska, organiseert het ‘Hollands Festival’ en werkte mee aan het project ‘De Liedjeskast’ een programma om de Nederlandse grammatica onder de knie te krijgen.

Lisa Ké

Het zingen van ‘Think’ samen met Karin Bloemen tijdens het KTVM-concert in 2013 noemt ze één van haar hoogtepunten, dus is ze ook dit jubileum weer van de partij al woont deze TIelse al enige tijd niet meer in haar geboorteplaats. Lisa Ké zingt, creëert, componeert, improviseert, arrangeert, danst, verbindt, treedt op en coacht anderen. Ze geniet van de prachtige muziek die er is en die ze met anderen maakt. Op dit moment werkt Lisa aan haar tweede album en is ze druk met haar mastersstudie Vocal Leadership. Natuurlijk treedt ze ook regelmatig op zowel solo, als met bijvoorbeeld het Dutch Organic Choir.

Minke Ruel

Minke danst sinds ze 5 is en heeft er inmiddels haar beroep van gemaakt. Ze werkt als dansdocent op verschillende scholen. Daarnaast is ze freelance danseres in diverse producties en richt ze zich sinds 2015 ook op diverse vormen van luchtacrobatiek.

Dansstudio Bounce

De professionele dansers van Bounce maken uw feest, concert of opening tot iets onvergetelijks. Als meervoudig hiphopkampioen zetten ze regelmatig shows neer op hoog niveau en heeft u ze in het verleden onder meer kunnen zien bij ‘Battle on the dancefloor’, ‘Everybody dance now’ en ‘Holland’s got talent’. Daarnaast kan iedereen die wil bewegen, bij Bounce terecht om te dansen of te sporten, ook op recreatief niveau.

 

13 oktober 2018 20.00 uur; € 23,50 (incl. garderobe & drankje) 

Grote Zaal, Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof, Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB Tiel

kaarten via www.agnietenhof.nl of via 0344 673 500.

 

Meer informatie

www.ktvm.nl

www.dswo.nl/dirigent/

www.fransduijts.nl

www.lisake.com

www.minkeruel.nl

www.dansstudiobounce.nl

www.agnietenhof.nl

Algemene informatie

Datum: 13 oktober 2018 Adres: Sint Agnietenstraat, Tiel Tijd:
    20.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.