+100%-
Menu

KTVM in Concert

Evenementen

KTVM in Concert

KTVM in concertOp 10 oktober 2020 vindt er in de Tielse Schouwburg Agnietenhof een wervelende muziekshow plaats. In een avondvullend spektakel zullen diverse bekende artiesten, begeleidt door een Tiels orkest, een gevarieerd programma neerzetten. De muzikanten van het ’Vrijwillig’ uit Tiel zorgen tijdens deze avond niet alleen voor de muzikale ondersteuning van deze artiesten, zij brengen ook een aantal indrukwekkende orkestwerken ten gehore en zijn tevens de organisator van deze bijzondere avond.

het ‘Vrijwillig’

Deze avond is ontstaan vanuit de Koninklijke Tielse Vrijwillige Muziekvereniging (K.T.V.M.), die met destijds met een show hun 115-jarig bestaan groots vieren. Het harmonieorkest (kortweg ‘het Vrijwillig’ genoemd) van deze vereniging zal artiesten en acts muzikaal ondersteunen en ook zelf enkele instrumentale stukken ten gehore brengen. KTVM in Concert dus.

De K.T.V.M. is een actieve muziekvereniging die bestaat sinds 1903. Naast het harmonieorkest zijn de leden ook muzikaal actief in het leerlingenorkest ‘De Opmaat’ en een blaaskapel ‘De BBK’ (BetuwseBlaasKapel).

Voor kaarten: www.agnietenhof.nl of via 0344 673 500.

 

Meer informatie

www.ktvm.nl

Algemene informatie

Datum: 10 oktober 2020 Adres: Sint Agnietenstraat, Tiel Tijd:
    20.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.