+100%-
Menu

MidWinterFestival

Evenementen

MidWinterFestival

Van zaterdag 8 t/m zaterdag 22 december organiseert Zinder Tiel in samenwerking met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Bibliotheek Rivierenland het MidWinterFestival. Met onder meer voorstellingen door cursisten van Zinder Educatie, een knutselworkshop, het KinderKERSTpopconcert en een gezellige kerstmarkt is er voor ieder wat wils.

Gedurende twee weken zijn er allerlei evenementen, activiteiten en voorstellingen in en rondom Zinder met op zondag 16 december het hoogtepunt. Van 12.00 tot 16.00 uur genieten bezoekers van de kerstmarkt op het John van Burenplein, zingen zij samen Christmas Carols in de Centrale Hal en treden de leerlingen van dans, musical en Stichting ZO op in de Zinder Zaal. Daarnaast kunnen kinderen tussen 14.00 en 16.30 uur een kerststal maken in het Medialab of om 14.30 uur genieten van jeugdtheatervoorstelling ‘De Jokkebrokker’ in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

Van exposities tot concerten

Er vinden diverse optredens plaats tijdens het MidWinterFestival. Zo spelen de Theater Talentklas en de Sneltreinproductie hun zelfgemaakte voorstellingen en zijn muziekleerlingen te zien in een Winter- én een Kerstconcert. Ook worden er twee exposities tentoongesteld in Zinder Expo, waarvan de feestelijke opening en sluiting plaatsvinden tijdens het festival.

Bekijk het volledige programma op www.zinder.nl. Voor een aantal activiteiten geldt kaartverkoop, ook daarvoor kunnen bezoekers terecht op de website. Kaarten zijn tevens te bestellen bij de Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, alleen PIN) en bij Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof (St. Agnietenstraat 2).

 

Algemene informatie

Datum: 8 december 2018 Periode: 8 t/m 22 december Adres: Rechtbankstraat 1, Tiel
    Bekijk website Ga naar alle evenementen >
    Comments are closed.