+100%-
Menu

Nacht van Jazzy Tiel

Evenementen

Nacht van Jazzy Tiel

Ook dit seizoen vindt de Nacht van Jazzy Tiel weer plaats. Op zaterdag 3 november zijn er diverse optredens in de foyers en zalen van Agnietenhof, aangekleed met lekkere hapjes en drankjes.

Hoofdact bekend: Candy Dulfer
Op deze derde Nacht van Jazzy Tiel staat niemand minder dan Nederlands bekendste saxofoniste Candy Dulfer op het Jazzy Tiel podium! Deze ‘saxy’ Candy, die op ‘s werelds grootste festivals speelt, komt nu naar Jazzy Tiel met haar voltallige funky band. Candy Dulfer staat bekend om haar krachtige en energieke live concerten, dus dat wordt gegarandeerd een feestje!

Ook BRUUT! komt terug, ditmaal met soulzanger Steffen Morrison, bekend van The Voice of Holland. Steffen Morrison met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgeluid, brengt het oude soulgeluid weer tot leven brengen en geeft er een nieuwe, opwindende draai aan. De soulnummers van Steffen Morrison in BRUUT! stijl, geeft een vermakelijke combi.

Nu-Jazz en underground concert
The Jazzinvaders onder leiding van Phil Martin vermengde jarenlang dansgrooves met de jazz van de Houdini’s, aanstekelijke dansbare fusie van hardbob jazz met broken beats en grooves. De laatste tijd heeft de Nu-Jazz band zich laten inspireren door seventies disco jazzfunk, zoals in de jaren ’70 door artiesten als Roy Ayers en Earth Wind & Fire. En dat laten ze ons natuurlijk ook horen tijdens de Nacht van Jazzy Tiel!

En last but not least: een underground concert in de ‘kelder’ van 2-koppige band WILD Organ & Drums. Waar Sven Hammond gestopt is, gaat Wild Organ & Hammond in sneltreinvaart verder. Het is soul, het is funk en het wringt zich door de kieren en gaten van de gevestigde genres. Kortom, crossover in optima forma in een swingende jas gegoten.

Jazzy avonden in oktober & november
In samenwerking met de Tielse horeca, Jazzy Tiel en Zinder Podium zijn er gedurende de hele maand november en zelfs enkele dagen al in oktober vele jazzy concerten in de binnenstad, waar u van kunt genieten. Zo presenteert Zinder Podium in samenwerking met Jazzy Tiel op 23 november een optreden van Michelle David & The Gospel Sessions.

Kijk voor meer informatie en tickets op: www.agnietenhof.nl/programma/de-nacht-van-jazzy-tiel

 

Algemene informatie

Datum: 3 november 2018 Adres: Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB Tiel Tijd:
    za: 20:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.