+100%-
Menu

NL Doet

Evenementen

NL Doet

Foto Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima: © Oranje Fonds – Bart Homburg

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen? 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus?

Meld deze dan aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze campagne of over het Oranje Fonds? Of heb je vragen over een nieuwe of lopende financiële aanvraag? Neem dan contact met ze op.

T: 0900-4488448
nldoet@oranjefonds.nl
www.nldoet.nl

Algemene informatie

Datum: 10 maart 2023 en 11 maart 2023 Periode: 10 & 11 maart Adres: Tiel Tijd:
    10.00 - 17.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.