fbpx
+100%-
Menu

Open Dag Agnietenhof & Zinder

Evenementen

Open Dag Agnietenhof & Zinder

Op zaterdag 2 september 2023 gooien we deuren van Agnietenhof en Zinder wagenwijd open van 10.00 – 22.00 uur. Wij heten je dan van harte welkom bij de vele activiteiten, optredens, proeflessen, workshops en een verrassend kijkje achter de schermen.

Backstagetours met verrassende optredens – Agnietenhof

In Agnietenhof start vanaf 10.00 uur, elk half uur een backstagetour die je op plekken brengt waar het publiek nooit komt. En op al die plekken krijg je verrassende optredens, om uiteindelijk vanuit het truckdock via een optreden in de Vlindertuin, naar Zinder te gaan. Kaartjes kosten € 2,50 (incl. kop koffie/thee met iets lekkers). Wees er snel bij, want er zijn maar 25 plaatsen per rondleiding beschikbaar!

De tour duurt circa 45 minuten en gaat via de Vlindertuin naar Zinder waar je direct kunt genieten van diverse optredens of misschien kunt deelnemen aan een workshop en zelf een instrument bespelen.

Meer informatie: www.agnietenhof.nl

Klapstoelkabaret en Steven Kazàn – Zinder

Zinder bruist van 10.00 – 22.00 uur. De hele dag optredens, proeflessen (de inschrijvingen proeflessen zijn geopend!), workshops, gratis lekker wereldhapjes en je kunt een ritje maken in het nostalgische reuzenrad op het plein naast Zinder. Daarnaast is er op het plein een (gratis) optreden van goochelaar en komiek Steven Kazàn en ’s avonds is er Klapstoelkabaret met Patrick Nederkoorn, Thijs van de Meeberg en Tim Kroezen. Kaartjes voor Klapstoelkabaret kosten € 2,50 (incl. een drankje) en kun je nu al bestellen.

De avond wordt afgesloten door het duo Spruijt & Opperman in de Zinder Zaal. Met een verfrissende mix van liedjes, sketches en heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had. Snakken we niet allemaal naar een beetje kinderlijke magie?

Meer informatie: www.zinder.nl

 

 

 

Algemene informatie

Datum: 2 september 2023 Adres: Rechtbankstraat 1, 4001 JR, Tiel Tijd:
    za: 10:00 - 22:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.