fbpx
+100%-
Menu

Open Dag Kindercorso

Evenementen

Open Dag Kindercorso

Onder het motto ‘Jong geleerd’ kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd kennismaken met het Fruitcorso. Op zaterdag 29 juni 2024 van 10.00 tot 12.00 uur is er een Open Ochtend Kindercorso in Tiel.

Tijdens de Open Ochtend zijn er vrijwilligers aanwezig om de jeugd en ouders op weg te helpen met tips voor het maken van een mooie creatie, die mee kan rijden tijdens het Fruitcorso op zaterdag 21 september. Vaak zie je in de stoet een klein karretje, step of een fiets, als het maar voortbeweegt. Thuis kan er verder aan gewerkt worden en voor wie zaden en bonen wil gebruiken: dat kan tijdens een van de ophaaldagen. De laatste woensdag voor het Fruitcorso kunnen de kinderen de creatie verder versieren met allerlei soorten groenten en fruit. Deelname aan het Kindercorso en de Open Ochtend is gratis.

De Open Ochtend vindt plaats in ons ‘corsohuis’ aan de Waterstraat 10 in Tiel. Voor vragen: kindercorso@fruitcorso.nl.

Vrijwilligers gezocht

Het Kindercorso vindt plaats op zaterdag 21 september 2024 en is onderdeel van de Betuwse Oogstweek. Door het groeien van het eventaanbod tijdens deze feestelijke week vol activiteiten, liggen er meer werkzaamheden bij Stichting 4-Stromenland. Hierdoor zoekt de stichting per direct vrijwilligers die op één of andere manier willen ondersteunen bij de organisatie of realisatie van alle (sub)evenementen. Van organisatiekracht tot hekkensjouwers, iedereen is van harte welkom bij onze corsofamilie. Past dit bij jou? Geef je op via info@fruitcorso.nl.

Voor meer informatie over het Fruitcorso: www.fruitcorso.nl

Foto ter illustratie

Algemene informatie

Datum: 29 juni 2024 Adres: Waterstraat 10, Tiel Tijd:
    10:00 - 12:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.