fbpx
+100%-
Menu

Open Dag Zinder

Evenementen

Open Dag Zinder

Zinder Open dag

Op zaterdag 5 september 2020 opent cultuurgebouw Zinder in Tiel van 10.00 tot 14.00 uur alle deuren tijdens de jaarlijkse Open Dag. Dit keer kunnen bezoekers zich inschrijven voor onder meer een Instrumenten Carrousel, muziek- en dansworkshops, het uitproberen van instrumenten en teken- en schilderworkshops.

Net als voorheen worden verschillende workshops en optredens georganiseerd, allemaal gratis te bezoeken. Anders dan andere jaren melden bezoekers van de Open Dag zich dit keer aan voor een specifieke workshop. Dit kan vooraf via www.zinder.nl of op de dag zelf in de Centrale Hal. Buiten op het John van Burenplein treden cursisten en leerlingen op en is er van 13.00 tot 15.00 uur een Zinder Block Party met een graffiti demo en een hiphop dansworkshop.

Instrumenten Carrousel

Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Instrumenten Carrousel. Van 10.00 tot 11.15 uur worden deelnemers in kleine groepjes rondgeleid door het gebouw en geven de docenten in elk muzieklokaal een korte demonstratie van een instrument.

Daarnaast mogen bezoekers (alle leeftijden) tussen 11.30 en 14.00 uur instrumenten uitproberen. Voor wie zeker wil zijn van een plaats, kan zich het beste online inschrijven via www.zinder.nl.

Workshops muziek, theater, dans en beeldende kunst

Naast de Instrumenten Carrousel en het uitproberen van instrumenten, wordt ook een workshop Kinderkoor (7-12 jr) en Percussie (15+) gegeven. Peuters en kleuters zijn samen met hun (groot)ouders welkom bij de proeflessen Peuterdans (2-3 jr) & Kleuterdans (4-6 jr).

In de kunstateliers worden de workshops Schilderen met klei (6+), Tekenen & Schilderen (3-100 jr), Fotografie (18+) en Media Mash-up (7+) gegeven.

Dit is een kleine greep uit het aanbod. Bekijk het volledige programma op www.zinder.nl.

Zinder houdt bij alle activiteiten rekening met de coronamaatregelen. Voor de meeste activiteiten kunnen bezoekers zich het beste van te voren aanmelden via www.zinder.nl of op de dag zelf bij een van de informatiekramen.

 

Algemene informatie

Datum: 5 september 2020 Adres: Rechtbankstraat 1, Tiel Tijd:
    10.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.