fbpx
+100%-
Menu

Opening ‘Joris’ Kerstboom

Evenementen

Opening ‘Joris’ Kerstboom

Dit jaar komt de ‘Joris’ Kerstboom naar Tiel. De Kerstboom wordt geopend op donderdag 13 december door de Burgemeester en Flipje op de Markt. Het programma ‘Joris’ Kerstboom laat mensen stil staan bij een bijzondere levensgebeurtenis en biedt een plek om bijzondere verhalen te delen. De kerstboom is een ontmoetingsplaats voor mensen als antwoord op de vraag: ‘Wie zet jij in het licht?’ en laat ze een foto van deze persoon in de boom hangen.

In 2012 is Sandra van Leur, initiatiefneemster ‘Joris’ Kerstboom Tiel, bij de Kerstboom in Den Bosch geweest om een foto van haar overleden zus daar in de Kerstboom te hangen. “Dit voelde zo fijn, dat ik dacht dat het mooi zou zijn dit ook in je eigen woonplaats te kunnen doen. Zo ontstond de Kerstboom vol herinneringen en wensen in Tiel. Nu voor het vijfde jaar en vol trots mag ik zeggen dat het ‘Joris’ Kerstboom Tiel wordt.”

De Kerstboom is een ontmoetingsplaats voor een leuk gesprek, een mooi verhaal, een kerstgedachte of een luisterend oor. En de vraag: Wie zet jij in het licht? Er zijn gratis kerstballen die je kunt gebruiken en in de boom kunt plaatsen. Vind je het leuk om mee te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger via: kerstboomtiel@gmail.com

Tijdens de opening op 13 december is er een dansgroep met een mooie dans en koor aanwezig. De 4 horecagelegenheden Lunch Café Royal, Hart van de Betuwe, Erik en Haar en de Hema bieden in de periode van 13 december t/m 24 ecember een kleine Joris proeverij aan. Nadat de kerstbal in de boom is geplaatst, krijgt diegene een stempelkaart en kunnen de mensen een kleine lekkernij krijgen bij de horecaondernemers. De volle kaart kan ingeleverd worden bij de boom zelf en aan het einde van de periode wordt er een winnaar getrokken voor een kadobon.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/265811557466198/

Algemene informatie

Datum: 13 december 2018 Adres: Markt, Tiel Tijd:
    18:30 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.