+100%-
Menu

Tiel Pakt Uit

Evenementen

Tiel Pakt Uit

Tiel pakt UitTiel Pakt Uit! op 1 en 2 oktober 2022 staat in het teken van de kermis!

 

Na alle feestelijke festiviteiten in september, gaan we het eerste weekend van oktober door met Tiel Pakt Uit! in de binnenstad. Dit jaar start de Tielse Najaarskermis ook op 1 oktober, dus maken we er in de stad een kermisfeestje van!

Naast de leuke aanbiedingen vanuit de ondernemers, diverse kraampjes en muziek, staan er ook kermisattracties in de stad. Hierdoor wordt er een verbinding gemaakt tussen de binnenstad en de Tielse Najaarskermis, ditmaal georganiseerd op parkeerterrein Poort van Santwijck.

Tielse Najaarskermis

Van 1 t/m 9 oktober 2022 staat de Tielse Najaarskermis op parkeerterrein Poort van Santwijck. De kermis is dagelijks geopend tot 23:00 uur en op maandag en dinsdag gesloten.

 Circusparade en uitprobeercircus

Op zondagmiddag 1 oktober verzorgt Circus Op de Utrechtse Heuvelrug een indrukwekkende circusparade door de stad en tussendoor kan iedereen die dat leuk vindt diverse circuskunsten uitproberen bij het uitprobeercircus op de Groenmarkt.

Smartlappenfestival

De feestweek wordt op zondag 9 oktober afgesloten met het Smartlappenfestival op de Groenmarkt. Dit festival is ondertussen een begrip in Tiel en na een paar jaar van afwezigheid, eindelijk weer terug. Kijk voor meer info op www.smartlappenfestival.nl.

Parkeren is tijdens Tiel Pakt Uit op 1 en 2 oktober gratis (m.u.v. plaatsen voor vergunninghouders).

Kijk voor meer informatie op: www.winkelenintiel.nl

Algemene informatie

Datum: 1 oktober 2022 en 2 oktober 2022 Periode: 1 & 2 oktober Adres: Waterstraat, Tiel Tijd:
    10.00 - 17.00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.