+100%-
Menu

Totaal Zinder

Evenementen

Totaal Zinder

zinder totaalRuim 150 leerlingen ontmoeten elkaar op het podium van Agnietenhof bij Totaal Zinder. Muziekleerlingen die normaal gesproken in hun eentje les krijgen, spelen ineens met een band en een koor, of zien dansers bewegen op muziek die zij maken.

Speciaal voor de uitvoering zijn verschillende orkesten, ensembles en bands samengesteld. Zo is er een mega-gitaarorkest bestaande uit 40 gitaristen en een koor van 50 mensen dat onder begeleiding van een voltallige band en een strijkersensemble ‘Living Thing’ van Electric Light Orchestra ten gehore zal brengen. Het Jeugdorkest speelt een door docent Jos Hendrich gemaakte bewerking van een stuk van Einaudi met daarbij kunstprojecties gemaakt door de Beeldende afdeling.
Ook zijn er kleinere pareltjes te bewonderen: zang met gitaar en een solodans op het nummer One day I’ll fly away, een eigen gecomponeerde pianosolo door leerling Geert van 14 jaar met een choreografie van ZinderDans II, Ierse Folk door het harpensemble, vier pianisten achter twee vleugels met een choreo van ZinderDans III en de musicalgroep met slagwerk.

Het wordt een wervelende, afwisselend show waarin de verschillende onderdelen elkaar snel opvolgen, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen verschillende docenten en disciplines, én de Zinder-spirit.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500

Algemene informatie

Datum: 14 april 2024 Adres: Agnietenstraat 2, Tiel Tijd:
    zo: 16:00 uur
Bekijk website Ga naar alle evenementen >
Comments are closed.