+100%-
Menu

Nacht van Flipje TielIn december 2019 werd het 50-jarig jubileum van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof groots gevierd met de familiemusical ‘De Nacht van Flipje’. Bijna 3000 bezoekers zagen de succesvolle voorstelling in de Tielse schouwburg en nu kan ook de rest van Gelderland vanuit huis meegenieten. Op eerste paasdag, zondag 12 april om 15.00 uur, wordt ‘De Nacht van Flipje’ uitgezonden bij TV Gelderland.

In de familiemusical schitteren onder meer Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar, Theun Plantinga en meer dan dertig amateurs uit Tiel en omgeving. Er is dus een grote kans dat de kijkers iemand kennen die meespeelt.

Het verhaal van ‘De Nacht van Flipje’

Meer dan honderd jaar geleden heeft uitvinder Alexander Heldring experimenten uitgehaald met bessensap. Helaas voor hem en zijn assistent Ottho van Tiel leverde dat alleen maar een enorme explosie op… voor Alexander is er een standbeeld neergezet en van Ottho is nooit meer wat vernomen.

Nu: de vader van Flip heeft het moeilijk. Zijn kleine fabriekje in bessensap staat op omvallen. En dat zou goed nieuws zijn voor aanstormende politica Mevrouw Grommer die van plan is om korte metten te maken met natuur en klimaat. Dan duiken Ottho en Alexander op… Blijkbaar heeft hun experiment toch wel iets opgeleverd. Combineer bessensap met de kracht van Magusanus (God van Jeugd & Ouderdom) en het roept bijzondere krachten in jezelf op. Wie wordt de held in dit verhaal?

Bekijk de musical via TV Gelderland

Familiemusical ‘De Nacht van Flipje (7+)’ is op zondag 12 april om 15.00 uur te zien bij TV Gelderland.

Fotograaf: Melanie den Otter

Comments are closed.