+100%-
Menu
stoomtram Tiel Buren Culemborg

Fotoboek Tiel-Buren-Culemborg

Van eind 1906 tot begin 1918 reed de stoomtram van de T.B.C.-lijn dagelijks tussen Tiel en Culemborg heen en weer.

Fotoboek

Over deze tramlijn verschijnt in september 2024 een fraai ingebonden fotoboek, met zwart-wit en full-colour afbeeldingen. Het is een boek dat interessant is voor tramliefhebbers én voor iedereen die woont of heeft gewoond in de dorpen en steden waar de stoomtram doorheen heeft gelopen.

De stoomtram Tiel-Buren-Culemborg liep vanaf Tiel, via Drumpt, Kerk-Avezaath en Erichem naar het stadje Buren, en vandaar via Asch, Zoelmond en Beusichem naar het eindpunt te Culemborg. Al deze plaatsen komen ruimschoots aan bod en in beeld.

Tiel – Buren – Culemborg

Het fotoboek telt 160 pagina’s en bevat 278 afbeeldingen die bestaan uit ansichtkaarten, foto’s, advertenties, krantenknipsels en vervoersbewijzen die betrekking hebben op de stoomtramlijn. Van elke plaats waar de stoomtram langs reed, is een stukje geschiedenis opgenomen.
Het fotoboek komt uit in september 2024.

Voorinschrijving

Je kunt tot 1 juli 2024 vooraf intekenen. Dan ben je verzekerd van een exemplaar. De voor-intekenprijs bedraagt € 22,50. Na 1 juli wordt de prijs € 25,00. Voor het bestellen van het fotoboek klik op onderstaand bestelformulier.

Bestellen »

stoomtram Tiel Buren Culemborg
Comments are closed.