+100%-
Menu

Fotografen uit Tiel en omgeving exposeren werk in Zinder TielVanaf februari 2020 zijn er niet alleen exposities te zien in de expositieruimte van Zinder Tiel, maar hangt er ook een foto-expositie in het Zinder Café.  (Amateur)fotografen uit Tiel en omgeving krijgen de kans om hun werk te exposeren in het café. Noël Servaes trapt af met een tentoonstelling over het Venetiaanse carnaval. Fotografen kunnen zich nog aanmelden als zij hun foto’s willen tonen in Zinder.

 Tot en met maandag 16 maart is de expositie van fotograaf Noël Servaes te zien. De foto’s die in het café hangen zijn gemaakt bij het kasteel in Annevoie in België. Hier komen jaarlijks mensen uit heel Europa bij elkaar om het Venetiaanse carnavalsfeest te vieren en dat levert prachtige plaatjes op.

Fotografen kunnen zich aanmelden

Naast Servaes is later dit jaar ook het werk te zien van fotografen Jan van Rossum en Gijs Heuff. Fotografen die hun werk ook willen exposeren kunnen contact opnemen via beeldend@cultuurbedrijftiel.nl. Voorwaarden om mee te doen zijn:

– Deelnemer woont in Tiel of is afkomstig uit Tiel (of directe omgeving);

– En/of het onderwerp heeft met Tiel (of directe omgeving) te maken;

– Het gaat om kwalitatief hoogwaardig werk, te beoordelen door het team Beeldende Kunst van Zinder;

– Het werk moet geschikt zijn voor alle leeftijden.

Foto: Noël Servaes

Comments are closed.