+100%-
Menu

Om het Fruitcorso een stabiele toekomst te kunnen bieden is een nieuwe actie van start gegaan: Vriendje voor een Tientje.

Het idee komt uit de koker van burgemeester Hans Beenakker van de gemeente Tiel. Bij de aftrap van het Fruitcorso in 2017 bedacht hij de slogan om het corso financieel een steun in de rug te geven. ,,Fruitcorso is heel belangrijk en mag absoluut niet verloren gaan”, aldus de burgemeester. ,,Wij vragen iedereen om vriendje voor een tientje te worden; dat geeft de organisatie wat lucht en zorgt dat het Fruitcorso een mooie toekomst tegemoet kan gaan.”

Voor wie het corso een warm hart toedraagt, kan naar de website van het Fruitcorso en door een druk op een button is men ‘Vriendje’. Een donatie is eenmalig. Als dank krijgen de ‘corso-donateurs’ een toegangskaart voor zaterdag, zondag of maandag en bij inleveren van de kaart op het evenemententerrein een uniek Fruitcorso-cadeau.

Voor wie het corso op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 september wil bezoeken zijn er tal van mogelijkheden. Zo kan men op zaterdag de corsostoet in de middag zien vanaf de tribune. Kaarten in de voorverkoop kosten 18,50 euro, na 1 september 20 euro. Nieuw is het avondcorso: een tribuneplaats voor Corso by Night kost 10 euro in de voorverkoop (daarna 12,50 euro). Daarnaast zijn er dagkaarten, die 5 euro kosten (daarbij zijn kinderen tot en met 12 jaar gratis).

Info en bestellen: www.fruitcorso.nl

Bron: Stad Tiel

Comments are closed.