+100%-
Menu

Op zaterdag 21, zondag 22 en maandag 23 september 2019 is Tiel en regio Rivierenland in de ban van het Fruitcorso. Dit evenement is uniek in de wereld en bekroond tot Cultureel Erfgoed. Van fruit en zaden worden fantastische ‘meesterwerken’ gemaakt.

Activiteiten
Op zaterdag 21 september trekt de Corsostoet door de stad. Naast de corsowagens maakt ook het Kindercorso een extra entertainend deel uit van de veelzijdige stoet. Daarnaast is er het Food Truck Festival, de Fruitmozaïeken en het Corso by Night. Op zaterdag en zondag is ook het FoodTruckFestival op het Kalverbos. Op zondag en maandag zijn de wagens te bewonderen op het tentoonstellingsterrein. Op zaterdagavond vindt, na een groots succes van vorig jaar, de tweede editie van Corso by Night plaats.

Corsostoet
De corsostoet bestaat uit 18 wagens: 12 grote wagens en 6 jeugdwagens. De kwaliteit van de jeugdwagens is de laatste jaren zo toegenomen, dat ze bijna niet meer onderdoen voor hun ‘grote broers’. Het kindercorso met jeugd in de basisschoolleeftijd vormt altijd een belangrijk en vertederend onderdeel van de stoet.  Informatie over het parcours en prijzen: www.fruitcorso.nl 

Comments are closed.