+100%-
Menu

Fruitevenementen

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus, COVID-19, zijn veel vrijwel alle evenementen in Tiel en de Betuwe  geannuleerd of worden verzet naar een later tijdstip. Check voor de zekerheid de website van de desbetreffende organisatie.

Horeca, detailhandel en cultuur
Op een paar uitzonderingen na zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten t/m dinssdag 17 januari 2021. Bezorgen en afhalen blijft wel mogelijk. Vanaf dinsdag 15 december 2020 t/m dinsdag 19 januari 2021 zijn bovendien alle niet-essentiële winkels dicht. Het gaat dan om bijvoorbeeld kleding-, schoenen- en interieurzaken. Supermarkten blijven open, net als slagers, bakkers en andere winkels voor eerste levensbehoeften. Andere uitzonderingen zijn onder meer tankstations en drogisterijen. De koopzondagen van 20, 27 december en 3 januari zijn in de binnenstad van Tiel geannuleerd. Tussen 20.00 uur en 07.00 uur wordt er geen alcohol meer verkocht of bezorgd. Daarnaast is het niet toegestaan om tussen deze tijdstippen alcohol bij je te hebben of te nuttigen in de openbare ruimte. In alle openbare, publieke ruimten is het dragen van een mondkapje verplicht.

Bibliotheek Tiel, Cultuurcentrum Zinder, het Toeristisch Informatiecentrum, Flipje- en Streekmuseum en Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof blijven gesloten, in elk geval t/m dinsdag 17 januari 2021.

Voor meer actuele informatie en advies raden we u aan de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te raadplegen.

In Tiel en de regio worden er een groot aantal evenementen georganiseerd die gerelateerd zijn aan fruit. Hieronder een overzicht van de meest in het oog springende evenementen:

Fruitcorso