fbpx
+100%-
Menu

Fruitstad logo

Tiel heeft voor haar stadspromotie een speciaal logo ontworpen. Op deze manier kan Tiel zich méér als 'Fruitstad' profileren.

Het logo is een appel, die is opgebouwd uit waterdruppels van verschillende grootte en in diverse kleuren. Deze waterdruppels zijn een verwijzing naar de ligging van Tiel aan het water: Waal, Linge en Amsterdam-Rijnkanaal. Maar staan ook voor groei en vitaliteit. Flipje staat in het middelpunt, onze bekendste inwoner die symbool staat voor ons fruit. De vele kleuren geven de diversiteit van Tiel weer, onder meer op het gebied van historie, cultuur, evenementen en samenstelling van de bevolking. In Tiel is voor ieder wat wils. Tiel bestaat uit veel elementen die samen een krachtige en prachtige, kleurrijke stad vormen.

Voor promotie van de stad Tiel kunt u rechtenvrij gebruik maken van een van onderstaande logo's. Wij verzoeken u vriendelijk de richtlijnen van bijgaand handboek te volgen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Stadspromotie van de gemeente Tiel. Stuur een email naar gemeente@tiel.nl of bel 0344 63 71 11.

De verschillende logo's (png, jpg, pdf) kunt u hieronder downloaden, evenals het handboek.

 

Tiel fruitstad

Tiel Fruitstad

Tiel fruitstad

Tiel fruitstad

 

Tiel Fruitstad logo (pdf) »

Handboek voor gebruik logo >>